Livrare prin OLX – transport gratuit curier
OLX are in desfasurare o oferta foarte avantajoasa conform careia ofera livrare gratuita prin curier folosind optiunea Comanda prin OLX.

Cum folosim optiunea Livrare prin OLX?
Pentru a putea utiliza optiunea Livrare prin OLX, vanzatorul trebuie sa aiba aceasta optiune activa pe produsul pus la vanzare. Categoriile produselor care se incadreaza in aceasta oferta sunt Electronice si electrocasnice, Mama si copilul, Moda si frumusete, Casa si gradina, Sport, timp liber, arta si Piese auto.

Cumparatorul trebuie doar sa selecteze optiunea Comanda prin livrare din dreptul produsului dorit – selectam Metoda de livrare (trebuie sa selectam Fan Courier – 0 RON, daca selectam Posta Romana livrarea nu este gratuita) – selectam Continua – completam detaliile noastre personale pentru livrare si selectam Continua – vom avea un mesaj de confirmare privind plasarea comenzii.

Daca instructiunile prezentate mai sus nu au fost suficient de clare, aveti aici un tutorial video realizat de OLX Romania pentru cumpararea unui produs folosind optiunea Livrare prin OLX:

 

Dupa ce comanda a fost plasata de catre cumparator, vanzatorul va vedea comanda plasata in sectiunea Livrare prin OLX – selectam Accepta in dreptul comenzii respective – Alegem metoda de plata (Bani in plic sau Transfer bancar, selectand metoda Bani in plic putem avea costuri suplimentare) si selectam Continua – alegem data si intervalul orar pentru preluarea coletului si selectam Continua.

Livrare prin OLX – transport gratuit curier

Intregul proces nu dureaza mai mult de cateva minute atat pentru cumparator cat si pentru vanzator iar transportul este, in prezent, gratuit. Aceasta metoda a fost testata si de catre noi, nu au existat probleme in cadrul acestui proces si totul a functionat corespunzator. Coletul a fost ridicat de catre Fan Courier in aceeasi zi desi aceasta perioada este mai aglomerata pentru firmele de curierat insa durata preluarii coletului depinde de comenzile din perioada respectiva.

Optiunea cu livrare gratuita prin Fan Courier este valabila pana pe 30 noiembrie 2021, in cadrul ofertei Black Friday. Vom anunta daca va fi prelungita valabilitatea acestei oferte.
Aceasta oferta a fost valabila si in intervalul 13 septembrie – 31 octombrie.

Puteti accesa acest link pentru a filtra produsele care au activa optiunea Livrare prin OLX pentru a avea o vizibilitate mai buna asupra produselor care au transport gratuit in aceasta perioada.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua oferta marca OLX? Lasati un comentariu mai jos.

Update 03.12.2021: Oferta a fost prelungita astfel incat vom avea livrare gratuita folosind optiunea Livrare prin OLX pana la finalul lunii decembrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII