Looniversitatea micutilor – serie Cartoon Network
Cartoon Network si Cartoonito vin in luna aprilie cu noi surprize pentru telespectatori. In luna aprilie, postul de televiziune Cartoon Network pune accentul prin programele sale pe aventura si actiune. Prima noutate a lunii aprilie care va demonstra ca se pune accentul pe aventura dar si pe distractie este noul sezon al serialului Jellystone, sezonul 3, care va intra pe post din 8 aprilie, cu difuzare zilnica de la ora 17:20. Ii puteti urmari si in acest sezon pe cei mai simpatici ursi, Yogi Bear, Boo Boo si prietenii lor din Jellystone.

Acestia transforma o zi obisnuita intr-o adevarata aventura. Serialul Jellystone este o recreatie a personajelor create de Hanna-Barbera. Sezonul 3 este cel mai recent sezon si contine un numar de 17 episoade (se mai filmeaza), durata unui episod este de 11 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,4. Asa cum era de asteptat, Jellystone se poate viziona si pe aplicatia HBO Max pentru ca este un produs original marca Warner Discovery.

Noutatea lunii aprilie in programul postului Cartoon Network o reprezinta serialul Tiny Toons Looniversity / Looniversitatea micutilor (2023). Serialul va incepe pe 29 aprilie la Cartoon Nettwork. Personajele indragite din lumea Looney Tunes au ajuns adevarati adolescenti, acestia isi urmeaza visele la Looniversitatea Acme. Acolo, prietenii nostri  Buster, Babs, Sweetie, Bugs, Bunny, Duffy Duck isi vor face prieteni noi, pieteni care vor dainui toata viata, vor participa la numeroase cursuri si activitati extraculiculare.

Serialul Looniversitatea micutilor are 2 sezoane cu un total de 16 episoade, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Cartoonito

In luna aprilie, in programul postului Cartoonito revine serialul Alice si Lewis cu sezonul 2 (partea a 2-a). Partea a 2-a a sezonului 2 va fi difuzata din 8 aprilie, zilnic de la ora 16:30. Cu ajutorul unei chei magice, Alice si prietenul ei, iepurele Lewis, isi vor continua aventura in Tara Minunilor. In noile episoade, Alice si prietenul sau vor avea parte de numeroase aventuri frumoase si interesante. Cei doi vor ajuta o stea sa vada lumina zilei, Alice va face o rochie regala si vor inunda castelul reginei. Pe scurt, cei doi prieteni si telespectatorii Cartoonito se vor distra copios.

Partea a 2-a a sezonului 2 Alice si Lewis va incepe cu episodul 27, sezonul 2 avand un total de 50 de episoade. Pe IMDb a obtinut nota 8,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.