Discovery anunta lansarea platformei online Discovery+
Discovery, Inc. a anuntat cand se va lansa la nivel global platforma online de streaming Discovery+, conform unui comunicat remis catre media-max.ro. Platforma va fi lansata pe 4 ianuarie 2021 si va fi disponibila in prima faza in peste 25 de tari, printre care SUA, India, Regatul Unit, Irlanda, Olanda, Spania si Italia.

Partenerii de distributie Discovery+ sunt Megogo (Europa de Est), Telecom Italia si Sky (in UK si Irlanda). Discovery mentioneaza ca va avea o oferta foarte „stufoasa” din punct de vedere al continutului, serii si documentare originale din mai multe domenii precum lifestyle, gastronomie, crime, istorie, stiinta, IT & Tech si multe altele. Continutul va face parte din portofoliul posturilor Discovery si anume Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, ID sau Animal Planet.

In premiera, pe Discovery+ vom putea viziona continutul brandurilor partenere A&E, History si Lifetime, alaturi de productiile din portofoliul brandului Discovery, facand din Discovery+ platforma cu cele mai multe si variante documentare si unul dintre cele mai importante servicii de streaming.

Discovery anunta lansarea platformei online Discovery+
Partenerii de distributie au pregatit deja oferte pentru abonatii sai, de exemplu Sky va oferi Discovery+ abonatilor Sky Q fara costuri suplimentare timp de 12 luni. De asemenea, abonatii Verizon (Statele Unite ale Americii) vor beneficia de Discovery+ inclus timp de 1 an.

Discovery+ va fi gazda Jocurilor Olimpice in Europa
In Europa, Discovery+ va pune la dispozitie utilizatorilor si continut sportiv disponibil pe Eurosport si anume turneele de tenis Grand Slam, Marile Tururi (ciclism), fotbal, motorsport si sporturi de iarna.
In Europa, Discovery+ va fi gazda Jocurilor Olimpice din Tokyo din 2021 in materie de streaming si singurul serviciu unde vom putea viziona fiecare minut al acestei competitii.

Cand se va lansa Discovery+ in Romania?
Momentan nu exista informatii privind lansarea platformei streaming in Romania insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare in acest sens.

Reamintim ca Fine Living si Discovery Showcase se vor inchide in Romania la finalul lunii decembrie, urmand ca din 31 ianuarie sa nu mai fie disponibile in regiunea EMEA.

Update 04.01.2021: Discovery+ se va lansa in Romania in 2021 sau 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII