Matrioska sezonul 2 si Maine – Netflix
In acest material vom detalia doua seriale interesante ce vor fi disponibile pe platforma Netflix in luna aprilie.

Tomorrow / Maine (2022) – disponibil pe Netflix din 9 aprilie. Serialul Maine este un serial coreean interesant ce spune povestea unui tanar, care, atunci cand este in viata, nu reuseste sa se angajeze cu toate ca are o gramada de calitati necesare pentru a avea un job.

Choi Joon Woong (Kim Ro woon) sufera un accident si devine jumatate om, jumatate spirit. Tanarul intalneste doi ingeri care au o misiune importanta pentru Joon, aceea de a impiedica oamenii sa se sinucida. Cei doi ingeri se numesc Gu Ryeon (Kim Hee Seon) si Im Ryogu (Yoon Ji On) si sunt ingeri ai mortii. Ei ii ofera lui Joon un job foarte interesant.

Serialul Maine a avut premiera in tara de origine pe 1 aprilie si este produs de MBC. Tomorrow / Maine are un sezon cu 16 episoade, pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 8,6. Dupa cum bine stim, serialele asiatice au o priza foarte buna la abonatii platformei Netflix.

Matrioska sezonul 2 si Maine – Netflix

Al doilea serial despre care vom oferi detalii in acest material se numeste Matrioska / Papusa ruseasca, sezonul 2, disponibil pe Netflix din 20 aprilie. Primul sezon al serialului Matrioska este disponibil si in acest moment pe Netflix, fiind lansat in 2019.

Serialul spune povestea unei tinere, Nadia Vulvokov (Natasha Lyonne) care, la aniversarea varstei de 36 de ani, dupa incheierea petrecerii, sufera un accident si moare. Dupa moarte, Nadia este prinsa intr-o bucla in care ea retraieste evenimentele de la aniversare si momentul mortii la nesfarsit.

In sezonul 2, Nadia va avea parte de alte aventuri interesante. Matrioska a fost filmat in New York si este produs de Amy Poehler si Leslye Headleand. Pe actrita Natasha Lyonne am mai vazut-o in serialul Orange is the New Black sau in seria de filme American Pie. Pentrul rolul din Matrioska, actrita a fost nominalizata pentru premiul Emmy.

Serialul Matrioska are un total de 16 episoade, fiecare episod are durata de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,8. Nu exista inca informatii despre posibilitatea reinnoirii serialului cu sezonul 3.

Platforma de streaming Netflix este una dintre cele mai mari platforme disponibile si in Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.