Formula 1 se va vedea pe Look Sport
Look Sport a anuntat astazi pe site-ul oficial ca vor transmite cel mai scurt sezon din istoria Campionatului Mondial de Formula 1, sezonul competitional 2020. Aceasta competitie a fost amanata patru luni din cauza pandemiei COVID-19.

Noul sezon incepe la sfarsitul acestei saptamani si va fi transmis de cel putin doua televiziuni din tara noastra. Aceste televiziuni sunt Digi Sport, care a luat aceste drepturi pe o perioada de trei ani (2020, 2021, 2022) si Look Sport care a anuntat pe site-ul sau doar drepturile pentru 2020.

La momentul publicarii acestui articol Telekom Sport nu a anuntat nimic oficial in legatura cu Campionatul Mondial de Formula 1. Prima cursa a sezonului va avea loc pe 5 iulie in Austria. Iata programul transmisiilor:
-Vineri la ora 12:00 in direct pe Look Sport 3 si posturile Digi Sport se va desfasura prima sesiune de antrenamente;
-Vineri ora 16:00 in direct la Look Sport 3 si posturile Digi Sport a doua sesiune de antrenamente;
-Sambata ora 13:00 in direct pe Look Sport 3 si pe posturile Digi Sport a 3-a serie de antrenamente;
-Sambata ora 16:00 in direct pe Look Sport Plus si posturile Digi Sport au loc calificarile;
-Duminica ora 16:00 in direct pe Look Sport si  Digi Sport cursa marelui premiu al Austriei la Spielberg;

A doua cursa de Formula 1 va avea loc pe 12 iulie tot in Austria si va fi transmisa si aceasta de posturile Look Sport si Digi Sport. Pe langa cele doua curse din Austria mai sunt programate sigur inca sase curse. Aceste curse se vor desfasura in tari precum Ungaria, Italia, Marea Britanie, Spania, Belgia.

Organizatorii Campionatului Mondial de Formula 1 spera ca pana la sfarsitul anului sa se organizeze 18 curse. In afara de cele 8 curse sigure ale Campinatului Mondial de Formula 1 sunt informatii ca pe 11 octombrie se va desfasura si Marele Premiu al Canadei.

Posturile Look Sport apartin trustului media Clever Media Network detinut de omul de afaceri Adrian Tomsa. Look Sport s-a infiintat in 2012. Sloganul postului Look Sport este „Aici este fotbalul”. Look Sport mai are inca doi fratiori, Look Sport 2 si Look Sport 3.

Formula 1 se va vedea pe Look Sport

Look Plus este un post de profil generalist masculin pe care sunt transmise in mare parte competitii sportive. Trustul Clever Media detine si posturile Agro TV, Profit.ro si noul post Look 4K.

Posturile Look Sport transmit competitii sportive dupa cum urmeaza: Liga 1, Seria A, La Liga, Bundesliga, Campionatele Europene si Mondiale de Handbal feminin si masculin, Ligue 1. Aceste competitii dar si altele sunt achizitionate in colaborare in principal cu posturile Digi Sport.

Insa, cei de la Look au competitii si in exclusivitate cum ar fi campionatul Turciei sau campionatul Cehiei. Posturile Look Sport sunt prezente in grilele marilor societati de cablu IPTV si DTH din Romania. Dintre aceste societati vom enumera: Vodafone TV, Orange cablu si DTH, Telekom (cablu, IPTV si DTH), Akta si Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  1. Cine comenteaza F1 pe Look Sport?
    Nu pot sa cred cum este posibil sa avem un comentariu de asa joasa calitate. Chiar nu se gasesc oameni calcification sa compete F1?

    RE-VOL-TA-TOR!!!

    • Ai mare dreptate. Comentatorul Looksport/Telekom este execrabil si sub ori ca critică. Pe langa pronunția anumitor termeni care aproape ma face sa dau cu tv pe geam, mai e si deosebit de praf. Încurcă poliții, încurcă ce se intampla, nu e atent. Ma jur ca un copil de 5 ani ar fi mai bun.
      Si din pacate si la Digi e ăla chel care e la fel de praf…. Nu ai unde sa vezi F1 cu sunet in Romania fără să te enerveze comentatorii…