Microsoft ofera GRATUIT update la Windows 10

Compania Microsoft va oferi utilizatorilor Windows upgrade gratuit la Windows 10, in primul rand celor care folosesc Windows 8.1 urmati de cei cu Windows 7. In primul an al lansarii Windows 10, upgrade-ul va fi oferit utilizatorilor Windows 8.1 urmand ca incepand cu al doilea an, sa fie disponibil pentru toti cei care folosesc Windows 7. In plus, acelasi update gratuit va fi disponibil si pentru utilizatorii WP 8.1. Ramane de vazut care este pretul pe care vor trebui sa-l achite cei care nu au unul din sistemele de operare mentionate mai sus.

Aceasta operatiune este menita sa arate utilizatorilor sai (inclusiv potentialilor utilizatori) ca Microsoft este o companie serioasa care doreste sa faca totul pentru clientii sai. Windows 10 a fost proiectat sa repare din greselile facute de dezvoltatorii companiei cu Windows 8. Mai mult de jumatate din utilizatorii din intreaga lume folosesc Windows 7, 20% folosesc sistemul de operare vechi de peste un deceniu (Windows XP) iar aproape 10% folosesc Windows 8.

Companiile din acest domeniu incearca din ce in ce mai mult sa-si pastreze utilizatorii fideli, inclusiv compania Apple care ofera gratuit sistemele MAC OS si IOS.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.