Romanta pe rau / Cascadele iubirii – filme romantice DIVA
In luna aprilie, postul de televiziune Diva va continua sa difuzeze filme romantice in fiecare duminica, de la ora 16, cate doua filme consecutive.

Moriah’s Lighthouse / Farul lui Moriah (2022) – 2 aprilie, ora 16. Moriah Bufort (Rachelle Lefevre) este o tanara arhitecta care adora sa amenajeze in special locuintele din lemn. Tanara arhitecta isi propune sa restaureze un far local. Insa, planurile sale sunt date peste cap in momentul in care, in oras isi face aparitia un alt arhitect, chipesul Ben McCane (Luke Macfarlane).
Filmul Farul lui Moriah are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Riverfront Romance / Romanta pe rau (2021) – 2 aprilie, ora 18. Cara Durant (Tammy Gillis) este o scriitoare care a visat mereu sa isi cumpere o casa. Dupa un timp, aceasta isi cumpara in sfarsit casa dorita in orasul natal langa un rau unde este liniste, locul perfect pentru a primi inspiratia necesara de a scrie o noua carte.

Linistea scriitoarei este tulburata de decizia autoritatilor locale de a construi un hidrobaraj exact langa casa ei. Inginerul Riley Evans (Morgan David Jones) se va ocupa de constructia hidrobarajului. Cara nu este de acord cu aceastra constructie. Oare va reusi ea sa il convinga pe tanarul inginer sa construiasca hidrobarajul in alta parte si nu langa locuinta ei?
Romanta pe rau are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Love and Glamping / Dragoste si Glamping (2020) – 9 aprilie, ora 16. Katie Ryan (Emilie Ullerup) este o jurnalista trimisa de sefii sai sa scrie un articol despre un resort de glamping de lux aflat undeva intr-un oras provincial. Jurnalista trebuie sa locuiasca acolo cateva zile pentru documentatie insa ea are o frica de a locui in natura. Va reusi Katie sa isi depaseasca teama? Raspunsul este da, pentru ca va fi ajutata de tanarul Will Martin (Christopher Russell).
Filmul are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Romanta pe rau / Cascadele iubirii – filme romantice DIVA

Chasing Waterfalls / Cascadele iubirii (2021) – 9 aprilie, ora 18. Amy Atwater (Cindy Busby) este o tanara fotografa care adora sa faca poze in natura. Ea cauta locul ideal pentru a realiza poza perfecta. Amy gaseste locul cautat intr-o zona izolata, unde se afla o cascada. Pentru a face poza, Amy este ajutata de ghidul local Mark North (Christopher Russell).
Filmul are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Right in front of me / Chiar in fata mea (2021) – 16 aprilie, ora 16. Carly Mason (Janel Parrish) doreste sa isi impresioneze un prieten din facultate, pe care il iubeste. Ea apeleaza la tanarul Nick Rivera (Marco Grazzini). Planurile lui Carly sunt date peste cap in momentul in care se indragosteste de Nick.
Chiar in fata mea are durata de o ora si 24 de minute. pe IMDb a obtinut nota 6,6.

A Midnight Kiss / Un sarut la miezul noptii (2018) – 16 aprilie, ora 18. Mia Pearson (Adelaide Kane) trebuie sa organizeze o petrecere de revelion unde vor participa multi invitati. In ajutorul sau vine cel mai bun prieten al fratelui Miei, David Campos (Carlos PenaVega).
Filmul Un sarut la miezul noptii are durata de o ora si 21 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.