Mireasa – capriciile iubirii pe Antena Stars
Antena Stars va difuza in curand o extensie a emisiunii matrimoniale Mireasa, noua emisiune se va numi Mireasa – capriciile iubirii si va fi prezentata de Gabriela Cristea.

Gabrilea Cristea a mai prezentat o emisiune asemanatoare numita Mireasa – urzeala soacrelor, difuzata tot de Antena Stars din 29 martie 2021.

Noua emisiune va fi difuzata de luni, 13 septembrie, de la ora 19:30, urmand sa se vada de luni pana vineri de la aceeasi ora. Mireasa – capriciile iubirii va fi difuzata dupa noul sezon al emisiunii Mamici de pitici cu lipici, care va incepe de la ora 18:00.

In cadrul acestei emisiunii, Gabriela Cristea va avea dialoguri cu concurentii despre evenimentele petrecute in cadrul ultimelor episoade.

Mireasa – capriciile iubirii pe Antena Stars

Participantii sezonului 4 sunt 7 baieti si 9 fete iar acestia vor incerca sa castige premiul cel mare de 40.000 de euro. Concurentii sezonului 4 Mireasa sunt: Victor Ratiu, Petrica Ioan Nemes, Ion Saulescu, Mohamed Mamdouh, Alexandru Brebenoiu, Sebastian Nechifor, Marius Budin, Alina Rusu, Isidora Petrovic, Ana Maria Mariuta, Raluca Fat, Andrada Letcanu, Alexandra Adelina Tatucu, Ana Maria Punga, Mihaela Constantin si Anca Sanpetrean.

Emisiunea principala Mireasa este moderata de Simona Gherghe si se poate vedea pe Antena 1 de luni pana sambata, de la ora 14:00. Astazi a fost difuzat episodul 11 al sezonului 4 Mireasa.

Asemenea emisiunii Mireasa, noul show Mireasa – capriciile iubirii va fi disponibil si online pe aplicatia Antena Play, aplicatie al carui pret a fost dublat de la inceputul acestei luni, avand in prezent pretul de 8 euro pe luna, TVA inclus.

Pe Antena Stars sunt difuzate in prezent si alte emisiuni precum Star Matinal, Star Magazin, Brigitte & Pastrama, Xtra Night Show, Star Chef, Chef de viata – Armin si Claudia, Burlacul, Arena Starurilor sau Te cunosc de undeva.

Formatul emisiunii Mireasa este difuzat in Romania inca din 2007 atunci cand Kanal D difuza emisiunea Nora pentru mama, ulterior formatul fiind achizitionat de grupul Intact.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Pt.Mireasa. Pernes pt.ca o relație sa funcționeze trebuie să fie două persoane implicate nu una.Tu îți dorești aceasta relație dar Sabrina se vede clar ca nu își dorește și nu știe cum să-ți spună ca nu vrea o relație cu tine.Eu cred ca ea de fapt îl place pe Valentin dar acesta fiind într-o relație ea nu va recunoaște acest lucru.Asa că nu mai alerga după ea că nu are ochii pt.tine.