Miezul noptii in Paris – film Warner TV
Postul de televiziune Warner TV va difuza in urmatoarea perioada filme premiate cu Oscar si filme interesante ce au atras de-a lungul timpului spectatori atat la cinema cat si in fata televizorului. In acest material vom detalia aceste filme.

Journey to the center of the Earth / Calatorie spre centrul Pamantului (2008) – sambata, 14 mai, ora 17:10. Trevor Anderson (Brendan Fraser) este de profesie vulcanolog. Cumnata sa ii lasa lui Trevor o cutie care i-a apartinut fratelui sau disparut intr-o misiune. In acea cutie, Trevor descopera o carte cu numele Calatorie spre centrul Pamantului in care fratele sau a lasat notite care duc spre centrul Pamantului.

Trevor, nepotul sau Sean Anderson (Josh Hutcherson) si o cercetoare pe nume Hannah (Anita Briem) decid sa plece intr-o calatorie spre centrul Pamantului, bazandu-se pe notitele lasate de fratele sau. Cei trei pornesc spre Islanda si acolo ei ajung intr-o pestera care ii conduce intr-o alta lume plina de creaturi infricosatoare.

Filmul Calatorie spre centrul Pamantului are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

The Matrix (1999) – sambata, 14 mai, ora 21:05. Celebrul film stiintifico-fantastic a castigat 4 premii Oscar. In viitor, omenirea va descoperi ca exista doua lumi paralele, cea in care traim zi de zi si una necunoscuta numita Matrix. Neo (Keanu Reeves) incearca sa afle lucruri despre lumea necunoscuta. Neo incearca sa il gaseasca pe Morpheus (Laurence Fishburne), o persoana pe care nu o cunoaste nimeni si nimeni nu a vazut-o.

Neo crede ca Morpheus este singura persoana care poate sa ii dea informatii despre Matrix, informatii care ii vor schimba viata.
Filmul Matrix are durata de doua ore si 16 minute, pe IMDb a obtinut nota 8,7.

Miezul noptii in Paris – film Warner TV

Midnight in Paris / Miezul noptii in Paris (2011) – 16 mai, ora 20:30. Gil (Owen Wilson) este un scriitor care se afla in Paris alaturi de iubita lui si familia acesteia. In fiecare seara, Gil calatoreste inexplicabil in Parisul anilor ’20. Cu toate ca el este in Paris alaturi de persoana iubita, relatia celor doi este pe punctul de a se termina.

Daca ziua Gil este suparat din cauza relatiei tensionate cu iubita sa, cand vine seara scriitorul este cea mai fericita persoana, pentru ca in lumea anilor ’20 Gil traieste o aventura cu o costumiera si intalneste mari personalitati cu care discuta despre carti romane.

Alaturi de Owen Wilson, cinefilii ii vor mai vedea jucand pe actorii: Rachel McAdams (Inez), Michael Sheen (Paul), Marion Cotillard (Adriana) si altii. Filmul Miezul noptii in Paris este regizat de Woody Allen. A fost premiat cu premiul Oscar, Globul de Aur si un trofeu Grammy, plus numeroase alte nominalizari.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Comentariu mutat pe articolul: Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta