Imperiul Leilor – sezonul 4 din toamna la Pro TV

Una dintre cele mai interesante emisiuni de anteprenoriat revine cu un nou sezon in grila postului Pro TV. Sezonul 4 al emisiunii Imperiul Leilor revine in aceasta toamna.

Imperiul Leilor este emisiunea care poate ajuta orice tanar antreprenor care este la inceput de afacere sau considera ca afacerea sa are un viitor dar nu detine finantare. In sezonul 4, pe scaune vor sta opt afaceristi de succes care asteapta cu mare interes sa isi investeasca banii intr-o noua afacere.

Patru dintre cei opt afaceristi au mai participat la Imperiul Leilor iar alti patru sunt la prima participare la aceasta emisiune. Iata cine sunt cei opt afaceristi care vor participa la sezonul patru al emisiunii Imperiul Leilor:

  • Juratul cu cea mai mare prezenta in cadrul emisiunii este Dragos Petrescu, fondatorul lanturilor de restaurante City Grill. Dragos Petrescu este prezent in cadrul emisiunii Imperiul Leilor inca din primul sezon.
  • Dan Sucu – proprietarul si fondatorul brandului romanesc de mobila Mobexpert. Este si actionar al echipei de fotbal FC Rapid.
  • Cristina Batlan – fondatoarea brandului Musette este al doilea afacerist cu cea mai mare prezenta in cadrul emisiunii, participa la Imperiul Leilor inca din sezonul doi.
  • Doctor Wargha Enayati – fondatorul Retelei Private Regina Maria revine si in sezonul patru. Este la al doilea sezon, el intrand ca jurat in cadrul emisiunii din sezonul 3.
  • Daniel Mischie – CEO City Grill
  • Mircea Capatana – Cofondator & Director de Marketing la Smart Bill
  • Felix Patrascanu – proprietarul Fan Courier
  • Fotbalistul Razvan Rat – investitor in domeniul tehnologiei si al afacerilor imobiliare.

Imperiul Leilor – sezonul 4 din toamna la Pro TV
In cele trei sezoane ale emisiunii Imperiul Leilor s-au investit peste 8 milioane de euro de catre jurati.

In aceasta toamna, in grila Pro TV revine si emisiunea Visuri la cheie cu un nou sezon, despre care vom mentiona informatii intr-un nou articol.

Pro TV apartine companiei Pro TV SA si are licenta generalista. Postul de televiziune se afla in grilele de baza ale tuturor cablistilor din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.