Netflix: Mirciulica mentine prima pozitie in top 10 filme in Romania
Pe aplicatia de streaming Netflix a intrat din 1 februarie un alt film romanesc care a urcat imediat pe primele locuri ale topului 10 la categoria cele mai urmarite filme pe Netflix Romania. Inca de la lansare, a ocupat primul loc in topul filmelor vizionate pe Netflix in Romania, inclusiv astazi.

Mirciulica (2022) este al 3-lea film romanesc adaugat pe Netflix in ultimul timp dupa Teambuilding si Nunti, botezuri, inmormantari. Filmul este realizat de Mircea Popa, cunoscut publicului din Romania sub numele de Mircea Bravo. Mirciulica este primul lungmetraj al lui Mircea Popa. Acesta a cucerit publicul din Romania cu scheciuri scurte publicate pe internet, realizate dupa intamplari din viata sa personala.

Mircea Popa este tipul care iese cu zambetul pe buze din orice situatie mai complicata, cum ar fi: cand vine mama in inspectie, cand esti sincer cu iubita, cand ceri marire de salariu sau cand imprumuti bani de la prieteni. Aceste scheciuri au obtinut multe aprecieri pe internet.

Toti cei care il ajuta pe Mircea Popa in realizarea acestor scheciuri scurte si amuzante sunt foarte apreciati de catre fanii sai insa personajul care i-a cucerit cel mai mult pe fani este bunica lui Mircea Bravo, Elena Moldovan. Ea i-a cucerit pe fanii lui Mircea prin modul sincer prin care rezolva obiceiuri pe care le considera neadecvate la nepotul sau, cum ar fi: mancarea nesanatoasa a produselor fast food sau munca de acasa.

Netflix: Mirciulica mentine prima pozitie in top 10 filme in Romania

Filmul Mirciulica spune povestea unui tanar de 30 de ani pe nume Mircea (Mircea Popa) din Cluj care doreste sa intre in politie si se prezinta la examenul de admitere din Bucuresti. Insa, el nu reuseste sa ia examenul de admitere si este nevoit sa se intoarca in orasul natal.

Fara o perspectiva, Mircea se angajeaza la o companie de colectare a deseurilor detinuta de un om de afaceri politician din Cluj. El va trece prin cateva situatii amuzante atunci cand omul de afaceri ii propune lui Mircea postul de sofer personal al sotiei.

Mirciulica a intrat in cinematografele din Romania pe 7 octombrie 2022, este regizat de  Cristian Ilisuan si produs de casa Bravo Films. Filmul are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

 1. Si eu care credeam ca „le-am vazut pe toate”…
  Am avut ceva timp impresia ca Miami Bici, Sfoara, TeamBulding, 5gang, etc…sunt cele mai abjecte, infantile si oropsite tentative de filme ‘made in Romania’…dar, m-am inselat. Mai este unul la fel de prost sau, parca putin si (doar putin) mai prost decat cele enumerate mai sus, !

  Nu cred ca mi-am regretat viata mai rau decat privind aceste mizerii de 2 basini, create pentru publicul tik-tok si youtube.

  Mirciulica un alt produs demn de „tresh”! Si o alta problema …. mai dar toti, chiar toti explodatii astia de se viseaza producatori, regizori, actori de filme au impresia ca e „cool” sa o dai in cuvinte triviale, obscene? Filmele lor sunt de nivelul obscenitatilor utilizate, adica niste cacaturi …baga-mi-as…..p***a!

  Asta e noul val in arta cinematografica

  • Ultima propozitie lasata de tine spune tot, asta e noul val. Daca astea fac audienta, astea se produc. Eu personal nu sunt fanul productiilor romanesti, nici macar celor vechi (desi stiu ca multe din cele vechi sunt foarte bune, nu sunt pentru mine). De astea noi nici nu mai zic, nici macar nu le dau o sansa.