Instagram adauga optiunea Magazin (Marketplace)
In urma ultimului update efectuat acum o saptamana (testat pe sistemul de operare Android), Instagram a adaugat optiunea Magazin (Marketplace).

Desi numele sectiunii este identic cu numele sectiunii Facebook, exista diferente semnificative intre cele doua platforme. In timp ce pe Facebook putem adauga anunturi pentru vanzarea sau cumpararea unor articole, pe Instagram sectiunea Magazin este utila pentru a avea un spatiu dedicat pentru urmarirea magazinelor.

In sectiunea Magazin a aplicatiei Instagram vom vedea 3 sectiuni principale:

  • Directorul de magazine – Descopera magazine selectate pentru tine -> in aceasta sectiune putem vedea ultimele noutati ale magazinelor urmarite de noi
  • Ghiduri – Cauta recomandari de la experti in domeniu
  • Recomandarile editorului – Descopera tendinte de la editorii Instagram

Selectand optiuni, vom avea cele 3 sectiuni mentionate mai sus plus o alta optiune numita Colectii de marca. De asemenea, aici vom putea configura Lista de dorinte unde putem salva articolele pe care dorim sa le vedem din nou. Lista de dorinte configurata poate fi vazuta doar de catre noi, nu si de alte persoane.

Instagram adauga optiunea Magazin (Marketplace)

O posibila functie utila in sectiunea Magazin ar fi Cautare, pentru a putea cauta direct articolele dorite la magazinele pe care le urmarim. Nu am reusit sa gasim o astfel de functie.

Instagram este una dintre cele mai mari platforme de socializare disponibile in prezent, este detinuta de Facebook. Un competitor al aplicatiei Instagram este TikTok. Are peste 1 miliard de instalari in Google Play si peste 107.000.000 de recenzii, obtinand nota 4.4*.

Magazin Facebook (Marketplace) este o sectiune foarte utila utilizatorilor care doresc sa vanda sau sa cumpere articole, plasarea anunturilor este gratuita insa multe persoane s-au plans de blocarea sectiunii Marketplace, chiar daca nu au fost incalcate regulile Facebook in acest sens. Acest subiect a fost discutat in detaliu aici.

Daca ati testat pana acum noua sectiune Magazin disponibila pe Instagram, ce parere aveti?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.