Noul telefon pentru gaming Black Shark 4.
Noul telefon dedicat pentru gaming, Black Shark 4, a fost lansat. Cu butoane mecanice si o incarcare ultra-fast de 120W, acest telefon incearca sa rupa gura targului. Ba mai mult decat atat, vom vedea in acest articol si accesoriile dedicate gamingului ce se pot cumpara pentru acest telefon.

Pe data de 23 martie 2021 au fost prezentate la Beijing ultimele modele de telefoane in materie de gaming, din seria Black Shark. Este vorba de Black Shark 4 si 4 Pro. Producatorii celor doua telefoane promit ca acestea sa satisfaca atat nevoile jucatorilor amatori cat si pe cele ale jucatorilor profesionisti.

Detalii tehnice Black Shark 4 si 4 pro:

  • Butoane mecanice. Ambele modele de telefoane vin echipate cu butoane mecanice pentru a-i oferi jucatorului un control mai precis al jocurilor si o experienta unica. Pe langa jocuri, aceste butoane pot fi folosite si pentru a seta comenzi rapide pentru camera, captura ecran, etc.
  • Bateria si incarcare ultra-rapida de 120W. Un alt aspect cu care producatorii se lauda este incarcarea rapida de 120W ce ii permite acestui telefon sa incarce complet bateria de 4500 mAh in doar 20 de minute (modelul Pro se incarca in doar 15 minute).
  • Specificatii tehnice. Cele doua telefoane din seria Black Shark vin echipate cu un procesor Qualcomm Snapdragon (870 pe Black Shark 4 si 888 pe Black Shark Pro). Procesorul Snapdragon 888 este un procesor dedicat jocurilor, de generatie noua, ce este capabil sa ofere performante ridicate cu un consum minim de energie. El vine echipat cu suita de tehnologii Snapdragon Elite Gaming.
    Cele doua modele de telefoane din seria Black Shark 4 sunt echipate cu memorie RAM LPDDR5 si stocare flash UFS3.1.
  • Ecran si refresh rate. Black Shark 4 si Black Shark 4 Pro folosesc ecran Samsung, AMOLED de 6.67 inch iar rata de reimprospatare a ecranului (refresh rate) este de 144Hz (ultra-responsive). Aceasta optiune poate fi configurata din meniul telefonului, rata putand fi setata la 60, 90 sau 120Hz. Un alt aspect ce trebuie mentionat aici este touchscreenul (Master Touch 5.0) ce ii permite utilizatorului sa foloseasca functii personalizate pe baza presiunii aplicate pe ecran.
  • Sistem de operare. Telefoanele vin cu sistemul de operare JOYUI 12.5 care la randul lui este bazat pe MIUI 12.5 (sistem de operare ce vine pe instalat pe telefoanele Xiaomi).
  • Racire lichida. Fiind telefoane dedicate pentru gaming, ele sunt predispuse la a se incalzi foarte repede. Motiv pentru care producatorul a instalat un sistem de racire lichida, atat pentru chipsetul de incarcare de 120W cat si pentru cipul 5G si SOC.
  • Camera principala. Aici nu avem mare lucru de spus. Fiind telefoane concepute special pentru gaming, nu s-a pus foarte mult accent pe camere. Cele doua telefoane vin echipate cu o camera principala de 64 MP, o camera wide de 8 MP si o camera macro de 5MP. Inregistrarea video poate fi efectuata in format 4k la 60 de cadre pe secunda.

Noul telefon pentru gaming Black Shark 4.
Asa cum mentionam la inceputul acestui articol, alaturi de telefoane au fost lansate si accesorii pentru acestea. Putem vorbi aici de gamepaduri, coolere, casti bluetooth, baterii externe si altele. Mai jos puteti regasi o imagine cu unul dintre gamepadurile ce pot fi achizitionate.

Black shark gamepad 3 - L

Noul telefon pentru gaming Black Shark 4
Pretul acestor modele de telefoane incepe de la 499$.

Voi ce parere aveti despre aceste telefoane dedicate gamingului?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.