Pro TV va lansa platforma 25 de ani
Televiziunea Pro TV va lansa o platforma online speciala numita 25 de ani, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la lansarea postului. Platforma poate fi accesata pe 25deani.protv.ro si va reuni momentele definitorii ale televiziunii Pro TV.

Platforma va reprezenta o calatorie in timp printr-un timeline despre emisiuni, vedete si alte momente importante din istoria televiziunii Pro TV. Vom putea vedea interviuri cu vedetele Pro TV precum Andreea Esca, Florin Busuioc, Smiley, Pavel Bartos, Corina Caragea, Alexandra Dinu si multi altii.

Platforma online Pro TV 25 de ani va fi lansata la miezul noptii, de Ziua Nationala a Romaniei, ziua in care Pro TV implineste un sfert de secol. Platforma este o capsula a timpului prin care ne vom reaminti de momentele importante si emotionante ale vedetelor si emisiunilor preferate de pe Pro TV.

Momentan, accesand linkul noii platforme avem numaratoarea inversa pana la miezul noptii, moment in care va fi lansata noua platforma.

Pro TV va lansa platforma 25 de ani
Reamintim ca Pro TV va avea maine un program special, de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa putem vedea urmatoarele:

  • dimineata vom putea urmari povesti demne de urmat ale copiilor care au implinit 25 de ani, intr-un buletin special de stiri
  • emisiunile Vorbeste Lumea si La Maruta vor avea invitati speciali si in haine traditionale romanesti
  • filmul Morometii 2 va fi difuzat la ora 13:30
  • interviu cu Simona Halep, la ora 16:00
  • Stirile Pro TV, unde vom fi intampinati cu celebra fraza Buna seara, Romania de catre Andreea Esca, la ora 19:00
  • editie speciala a emisiunii Vocea Romaniei, de la ora 20:30

Asadar, iubitorii postului Pro TV si nu numai, vor avea de urmarit programe si editii speciale pe Pro TV atat la televizor cat si in mediul online, pe noua platforma 25 de ani.
Pro TV a fost lansat pe 1 decembrie 1995 si este detinut in prezent de Central European Media Enterprises prin Pro TV SRL.

Voi ce parere aveti despre Pro TV si despre evolutia postului?

Update 01.12.2020: Platforma 25 de ani a fost lansata astazi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII