Tactici in dragoste 2 – disponibil pe Netflix
Una dintre cele mai frumoase actrite turcesti revine pe platforma de streaming Netflix cu o continuare a unuia dintre cele mai de succes filme de pe Netflix. Demet Ozdemir revine la Netflix in continuarea filmului Ask Taktiklery 2 / Tactici in dragoste 2 (2023), disponibil in acest moment pe Netflix.

Dupa ce prima parte a avut un succes neasteptat, reprezentantii Netflix au decis sa continue povestea. Si in partea a doua a filmului, partenerul masculin al actritei Demet Ozdemir este Sukru Ozilidyz. Daca in prima parte Asli (Demet Ozdemir) le invata pe urmaritoarele ei cum sa agate, in partea a doua el le invata cum sa faca sa se marite mai repede cu partenerul ales.

Asli este foc si para pe partenerul sau Kerem (Sukur Ozilidys), pentru ca acesta nu vrea nici in ruptul capului sa o ceara de nevasta. Asadar, Asli are in cap multe planuri prin care spera sa il faca pe Kerem sa o ceara in casatorie numai ca aceste planuri sunt sortite esecului aproape in totalitate pentru ca si Kerem are planurile sale incat sa o faca pe Asli sa renunte la ideea de a se casatori.

Tactici in dragoste 2 – disponibil pe Netflix

Pe langa cei doi actori, cei care au urmarit primul film Tactici in dragoste ii vor revedea si pe: Hande Yilmaz (Ezgi) si Deniz Baydar (Cansu). Demet Ozdemir a mai jucat in seriale si filme ca: In dragoste si in razboi, Camera 309, Destainuiri (difuzat de Kanal D2 in fiecare duminica si luni), Prizoniera destinului, Vis de iubire si altele.

Sukur Ozylidiz a mai jucat in seriale si filme ca Steaua sufletului si Dragoste la prima vedere. O noutate a distributiei filmului Tactici in dragoste 2 o reprezinta prezenta actorului Ceyhum Mengiroglu (Bukut). Pe acesta, fanii filmelor si serialelor turcesti din Romania l-au mai vazut in: Furtuna pe Bosfor, Maria si Mustafa (difuzat pe Happy Channel) si altele.

Filmul Tactici in dragoste 2 are durata de o ora si 38 de minute, pe IMDb a obtinut nota 4,8. Prima parte a filmului a intrat pe Netflix in februarie anul acesta.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.