linkuri pe siteuri

Cum sa obtii backlink-uri pentru siteuri
Ma gandeam cum as mai putea obtine cateva backlink-uri pe site-urile care le detin. Cum schimbul de link nu mai renteaza, directoarele web fac mai mult rau decat bine iar directoarele de articole sacadeaza, ramanem cu cea mai buna metoda si anume, obtinerea link-urilor pe cale naturala, metoda ce pare a fi foarte grea.

Totusi m-am gandit sa scriu aici un articol in care sa includ link-uri dofollow catre site-urile care le administrez. Primul ar fi acest site de video  pe care adaug doar videoclipurile care mi se par mie mai interesante, amuzante sau educative. Totusi site-ul crescuse putin insa cum are Google obiceiul prost a scazut si a ajuns la 40 de vizitatori pe zi, suma ce nu e tocmai o realizare.

Oricum nici nu ajunsese prea sus avand in vedere ca recordul a fost de 420 de vizitatori unici pe zi dar decat ca acum…. Am folosit si metoda comentarilor pentru a obtine link-uri insa tot fara prea mari rezultate. In Webmaster Tools imi apar doar 25 de link-uri. Ori nu e actualizat bine ori imi scapa mie ceva fiindca doar atatea link-uri n-au cum sa fie. Totusi o sa incerc sa ‘promovez’ acest site si in caz ca va fi rentabil o sa bag si ceva bani in el.

Cum sa obtii backlink-uri pentru siteuri

Un alt site pe care-l detin (desi toate sunt subdomenii ale acestui domeniu principal) este fotbal.media-max.ro care a luat nastere din dorinta de a viziona un post TV online, in special cele sportive caci doar pe acelea le mai vizionez din cand in cand. Acolo nu pun eu zilnic meciurile care se joaca, ci doar am pe fiecare pagina in parte un cod HTML care preia de pe alte site-uri grila de meciuri.

Am facut totusi o sectiune de posturi TV online unde am adaugat cele mai urmarite posturi de televiziune. La fel, si acest site a mers bine o perioada (era pe locul 3 la cautarea pe Google a cuvintelor meciuri online) insa nici el nu a prea rezistat mult timp. Nici nu ma mira avand in vedere ca a fost creat doar pentru nevoia mea.

Am incercat si afilierea insa spre surpinderea mea nu a mers rau. Cu cateva vizite pe zi am reusit sa scot si cateva comisioane. Mici, intr-adevar insa decat deloc… . Pentru asta am gasit o tema pe net cu un magazin online, tema creata special pentru afiliere.

Am instalat-o repede si m-am apucat sa adaug produse. Acum vom vedea ce se va intampla cu aceste site-uri. Un lucru e cert, ca renteaza sau nu, ca scriu bine sau nu, ca oamenii le vor accesa sau nu la ele nu voi renunta.

Daca doriti sa scrieti articole pe acest blog va astept cu cea mai mare placere sa discutam detalii. Tin sa mentionez ca articolele le voi posta gratis iar blogul are PR2. Puteti folosi sectiunea de contact sau comentariile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU