Noul domeniu web digi.ro
RCS – RDS a inceput promovarea noului domeniu digi.ro functional de o perioada scurta de timp. In ultima reclama publicata pe pagina Facebook (pentru promovarea ofertei Black Friday) este promovat site-ul digi.ro iar pe site-ul Digi Romania, primul slide despre Black Friday contine, de asemenea, digi.ro.

Noul domeniu web digi.ro este functional de cateva saptamani iar la accesarea acestuia suntem redirectionati catre digiromania.ro. Momentan, nu au fost aplicate site-ului modificari de design sau continut insa cel mai probabil, in viitorul apropiat, domeniul principal va fi digi.ro, acesta fiind si mai usor de retinut.

Site-ul digiromania.ro a fost lansat in mai 2018, la acea data fiind migrate catre noul domeniu atat rcs-rds.ro cat si digicare.rcs-rds.ro, acesta din urma reprezentand sectiunea self service a abonatilor Digi (actualul Contul Meu). De atunci, site-ul a avut cateva imbunatatiri, cel mai mare upgrade (in special din punct de vedere al design-ului) fiind efectuat in iunie 2020.

Noul domeniu web digi.ro
Digi are si aplicatia de mobil Digi Romania, care primeste periodic upgrade. Aceasta aplicatie a fost redenumita Digi Romania in iunie 2018, anterior fiind numita My Digi.

Digi este brandul companiei SC RCS – RDS SRL, toate serviciile avand Digi in denumire (DigiTV, DigiNET, DigiTEL, DigiMobil, Digi Energy, Digi Sport, Digi 24, Digi Animal World, Digi World, Digi Life, Digi WiFi, DigiOnline, Digi Storage, Digi CarTracs sau Digi Live). RCS – RDS este detinuta de firma olandeza Digi Communications N.V., companie cu operatiuni in Romania, Ungaria, Spania si Italia.

RCS – RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania oferind servicii complete de telecomunicatii pentru abonatii rezidentiali (televiziune prin cablu, televiziune prin satelit, internet fix, telefonie fixa, telefonie mobila, internet mobil) dar si solutii business pentru persoanele juridice (pe langa abonamente normale de telecomunicatii, ofera si solutii de monitorizare flota auto (Digi CarTracs), linii inchiriate de internet, VPN MPLS si altele).

In luna octombrie, digi24.ro a fost pe primul loc in ceea ce priveste numarul de afisari (aproximativ 90.500.000 de afisari) dar si la numarul de utilizatori unici (aproximativ 10.600.000). Comparativ, digisport.ro a avut peste 71.640.000 de afisari si 3.894.000 de utilizatori unici.

Update 15.01.2021: De astazi, accesand digiromania.ro suntem redirectionati catre digi.ro;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII