Oferta limitata: Aparat de gravare cu laser Ortur 10W redus 30$
In situatia in care doreati sa achizitionati cu aparat de gravare cu laser, dispozitivele Ortur sunt reduse iar in acest articol vom mentiona de unde puteti achizitiona un astfel de produs.

Madethebest.com este un magazin online relativ nou, o platforma profesionala care se concentreaza pe aparate de gravare cu laser si imprimante 3D. Se afla intr-un parteneriat strans cu Ortur, devenind o platforma autorizata pentru vanzarea produselor Ortur. Mai mult, noul Ortur Laser Master 3 va fi lansat pe Madethebest.

Pe langa preturile avantajoase, Madethebest ofera livrare gratuita atat pentru produsele Ortur cat si pentru alte produse. In acest moment, platforma ofera un cadou dupa plasarea unei comenzi iar aici puteti gasi mai multe informatii despre ofertele saptamanale.

Printre ofertele disponibile in prezent pe Madethebest putem mentiona Aparatul de gravare cu laser Ortur Laser Master 2 Pro LU2-10A care vine cu cel mai nou modul 10A, placa de baza Ortur 9th 32Biti si firmware Ortur 1.8.

Viteza de gravare a dispozitivului Ortur Laser Master 2 Pro LU2-10A este de 15.000mm/minut. Pentru siguranta utilizatorului, dispozitivul are alarma in caz de foc si buton pentru oprire urgenta.

Ortur Laser Master 2 Pro LU2-10A este disponibil la pretul de 559$ (redus de la 579$) iar folosind codul de reducere ZBP10A30 veti avea inca 30$, ducand pretul final la 529$.

Oferta limitata: Aparat de gravare cu laser Ortur 10W redus 30$

Aparatul de gravare cu laser ORTUR Laser Master 2 S2 24V este un alt produs redus in prezent pe Madethebest, se poate achizitiona la pretul de 359$ (redus de la 429$) iar folosind codul de reducere ZBS230, veti beneficia de 30$ reducere si un pret final de 329$.

ORTUR Laser Master 2 S2 este un upgrade al modelului OLM2 lansat in 2020, permite viteza de gravare de pana la 5000mm/minut, vine cu placa de baza Ortur 9th si cu spot comprimat modul de laser (LU2-2, LU2-4 SF, LU2-4 LF).

Reducerile mentionate in acest articol sunt valabile pana pe 20 iunie 2022.
Pe Madethebest putem achizitiona si alte produse precum scule electrice si unelte, biciclete electrice sau drone subacvatice. Daca ati achizitionat produse de pe aceasta platforma, cum a decurs procesul de comanda si livrare?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.