Singura Casa – emisiune de Halloween la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a anuntat difuzarea unei noi emisiuni numite Singura Casa. Aceasta emisiune de divertisment  va fi difuzata in noaptea de Halloween, duminica, 31 octombrie, de la ora 22:30.

Despre ce este vorba? Singura Casa se presupune a fi castelul contelui Dracula interpretat de actorul Alex Bogdan (jurat in cadrul emisiunii Mask Singer Romania). In casa contelui Dracula vor intra 4 vedete care vor ramane captive in presupusul castel. Pentru a scapa din castel, cele 4 vedete vor trebui sa treaca de provocarile Contelui Dracula.

Cele 4 vedete care vor intra in castelul Contelui Dracula sunt: Ruby, Smiley, Pavel Bartos ( Smiley si Pavel Bartos sunt co-prezentatorii emisiunii Romanii au Talent) si Mihaela Radulescu (este si jurat in cadrul emisiunii Masked Singer Romania). Pentru a iesi din casa, vedetele vor trebui sa isi foloseasca creativitatea si rapiditatea pentru a gasi indiciile ascunse de Contele Dracula. Dintre cele 4 vedete, Ruby a mai participat la un astfel de show. Cantareata a participat in 2017 la emisiunea Fort Boyard, un format international asemanator cu Singura Casa in care concurentii trebuiau sa gaseasca indicii ascunse in camere intr-un anumit interval de timp.

Emisiunea Fort Boyard a fost difuzata tot de postul Pro TV iar in acea editie Ruby a facut echipa cu Catalin Morosanu, Roxana Ionescu si altii. Ruby a mai participat si la alte emisiuni de tip concurs unde se cere conditie fizica, rabdare si nervi de otel. Printre aceste emisiuni se numara si Survivor sau Asia Express.

Singura Casa – emisiune de Halloween la Pro TV

Reamintim Pro tv nu va mai difuza seria de filme Singur Acasa care au fost difuzate in trecut, an de an, in apropierea anului nou. Seria de filme Singur acasa va fi difuzata in acest an de Antena 1.

Pe Pro tv putem urmari o serie de emisiuni interesante printre care vom enumera: Casatorie pe nevazute, Romanii au talent, Masked Singer Romania si altele. Pro TV difuzeaza si competitii sportive, precum: meciurile de fotbal ale echipei nationale de fotbal si altele.

Pro TV a fost lansat in 1994 si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Aceleasi dejectii comerciale marca PROsTV cu aceleasi figuri pe care le vedem constant de cca 10 – 15 ani in ograda situata pe Pache Protopopescu, nr. 109, Sector 2, Bucuresti: Ruby, Smiley, Pavel Bartos si Mihaela Radulescu.

    Facem pariu ca in „emisiunile speciale” de Craciun si Anul Nou pe sticla vor aparea aceleasi figuri: Smiley, Bartos, Mihaela Radulescu, Moga, Andra, Maruta ?!?!?