Extraoptiune Look 4k in reteaua Orange
Televiziunea Look 4k a fost introdusa in grila de programe Orange (grila disponibila pe reteaua proprie) pe 1 septembrie si va fi libera pentru vizionare abonatilor Global Easy pana pe 31 octombrie 2020, ulterior acest program va fi disponibil intr-o extraoptiune separata.

Din 1 noiembrie 2020, televiziunea de sport Look 4k va fi disponibila doar abonatilor care activeaza extraoptiune Look 4k, pretul acestei extraoptiuni fiind 1 euro pe luna. Orange este al treilea operator care pune la dispozitia abonatilor o extraoptiune 4k, dupa Digi si Vodafone (UPC).

Conditii activare Look 4k
Look 4k poate fi receptionat de abonatii Orange TV care au un card CI+ si un TV 4k. Abonatii Orange Explore Easy si Global Easy pot activa extraoptiunea 4k platind 1 euro pe luna.

Conform site-ului oficial Orange:
Dacă ai activat un abonament Global Easy și folosești un televizor 4K, beneficiezi de acces gratuit la canalul Look 4K până la data de 31 octombrie 2020. Dacă dorești să ai acces la acest canal după data de 31 octombrie, activează extra-opțiunea 4K care include acces la canalul Look 4K.

Dacă ai un abonament Explore Easy, folosești un card CI+ și ai un televizor 4K, pentru a putea accesa canalul Look 4K, poți opta pentru schimbarea de pachet din Explore Easy în Global Easy și primești acces gratuit la acest canal până la data de 31 octombrie 2020. Dacă nu dorești să modifici abonamentul de TV, poți activa extra-opțiunea 4K la prețul de 1€/lună.

Vodafone are de asemenea extraoptiunea 4k la pretul de 2 euro pe luna (pentru anumite pachete este inclusa) cu ajutorul careia vom putea receptiona posturile Eurosport 4k, Look 4k si Insight 4k.

Extraoptiune Look 4k in reteaua Orange
In schimb, Digi (RCS & RDS) ofera extraoptiunea 4k la 5 lei pe luna oferind posturile Digi 4k si Eurosport 4k.

Look 4k a fost lansat anul acesta pe 19 iunie, fiind introdus prima data in grila de programe Vodafone.

Orange a introdus si alte programe in grila de programe proprie, la nivel national, posturi precum Da Vinci Learning si Aleph News HD. In prezent, prin cele doua pachete disponibile pe reteaua proprie, Explore Easy si Global Easy, Orange are printre cele mai bune grile TV din tara, la preturi competitive:

  • Explore Easy – 104 canale TV (dintre care 25 sunt in format HD) – 7 euro pe luna
  • Global Easy – 129 canale TV (dintre care 36 sunt in format HD) – 8 euro pe luna

Voi ce parere aveti despre noua extraoptiune 4k

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. E disponibil la liber Robert trebuie doar să te loghezi cu contul pe care îl ai, adică e-mail și parolă, dar nu trebuie să ai o anumită opțiune activată pentru vizionare te loghezi și gata…! Oricum a fost adăugat recent că nu era până acum…!!! De pe aplicația pentru telf, nu merge să selectezi canalul direct din listă, selectezi un alt canal întai, iar apoi poți selecta look 4 k pentru că dacă selectezi direct apare mesajul Colection contains no element matching the predicate!!!