Orange mareste din noiembrie pretul abonamentelor TV, NET si voce
Operatorul de telecomunicatii Orange Romania a trimis catre abonatii sai instiintari / SMS-uri in care sunt anuntati ca pretul abonamentelor  de mobil si / sau de internet si TV vor creste cu 1 euro. Conform mesajelor primite de la cativa utilizatori Orange, notificarile nu au fost primite de toti abonatii, astfel incat exista posibilitatea sa nu se majoreze pretul tuturor abonamentelor.

Aceasta este informarea trimisa de Orange:
„Pentru a putea mentine o calitate ridicata a serviciilor pe care ti le oferim, in contextul cresterii constante a costurilor de furnizare a serviciilor mobile si fixe, din data de 19 noiembrie 2022 valoarea abonamentului tau va creste cu 1 euro, tva inclus. Majorarea valorii abonamentului nu va modifica perioada contractuala actuala. Incepand cu data de 19 noiembrie 2022, cursul de schimb valutar la care se va face facturarea este reprezentat de valoarea cursului de vanzare ING Bank anuntat pe site-ul bancii in sectiunea dedicata cursului valutar standard pentru persoane fizice in ziua lucratoare anterioara zilei emiterii facturii la ora 15:00. Celelalte conditii contractuale raman neschimbate.

Ne dorim sa ramai in continuare clientul nostru insa daca nu esti de acord cu aspectele de mai sus poti renunta la contract in 30 de zile de la data primirii acestei notificari, fara a plati penalitati / despagubiri. Pentru aceasta, ne poti contacta pe orange.ro/contact, prin apel la numarul scurt relatii cu clientii 300, sau in magazinele Orange.

In cazul renuntarii la contract ai obligatia de a returna intr-un magazin Orange echipamentele TV si internet pe care le ai in custodie (daca este cazul). In lipsa unui raspuns din partea ta, vom considera ca esti de acord cu implementarea modificarilor la data anuntata mai sus.”

Dupa cum se observa din aceasta notificare, clientii care au abonamente de televiziune, internet si un abonament de telefonie mobila, pretul serviciilor se va mari cu 1 euro, pentru fiecare serviciu. Insa, nu stim daca toti abonatii sunt afectati de aceasta majorare de pret ci numai o anumita categorie de clienti.

Orange mareste din noiembrie pretul abonamentelor TV, NET si voce

In iunie 2022, Orange Romania a marit preturile abonamentelor vechi de telefonie mobila. In acea perioada, reprezentantii Orange au venit cu explicatia urmatoare: „aceasta este o campanie anuala de actualizare a abonamentelor mai vechi detinute de o anumita categorie de abonati, cu scopul de a oferi clientilor acces la cele mai bune servicii dar si la un mix de beneficii similar portofoliului actual de abonamente.

Pentru moment, nu se stie carei categorii de abonati se adreseaza aceasta scumpire ce se va produce in noiembrie 2022.

Pe 25 octombrie, Orange si-a prezentat rezultatele financiare pentru al 3-lea trimestru al anului 2022: 1,4 milioane de clienti de TV (cablu si satelit), 1,3 milioane de clienti la internet fix si 10,4 milioane de clienti la servicii mobile. In perioada iulie – septembrie, cifra de afaceri este de 403 milioane de euro, in crestere cu 3,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

24 COMENTARII

 1. Domnu Robert, acel articol este în presă. Dacă nu vă convine să pună nimeni de RDS articole, e ok. Dar de scumpit tot se va scumpi, indiferent cât ne supărăm sau nu! O zi faină!

  • Omule nu ai inteles nimic din ce ti-a zis domnul Robert. Unde scrie in acel articol pus de tine ziua cand se va scumpi abonamentul la Digi? Si cu cat? In acel articol nu scrie nimic de Digi

 2. Daca tot sunt asa corecti, orientati pro-client si axati pe calitatea serviciilor oferite, de ce nu reduc (,) costurile cu masa salariala proprire?

  Vreau sa iasa public tanti Ludmila sau macar sa citesc un comunicat dat de fatucile de la PR aka comunicat in limbaj de esenta tare care sa sune cam asa:

  „Pentru a putea mentine o calitate ridicata a serviciilor pe care ti le oferim, in contextul cresterii constante a costurilor de furnizare a serviciilor mobile si fixe, am decis reducerea cu 15% a salariului fiecarui membru din consiliul de administratie.

  Complementar vom renunta la SUV-urile de serviciu in varianta full-option in favoarea masinii traditionale romanesti in nivelul de echipare de baza, vom renunta la prima de concediu, la prima de Craciun, la prima de Paste si la asigurarea medicala privata.

  Ne dorim sa ramai in continuare clientul nostru insa daca nu esti de acord cu aspectele de mai sus poti renunta la contract in 30 de zile de la data primirii acestei notificari, fara a plati penalitati / despagubiri. „

 3. Eu as vrea sa îmi vina înștiințare, asa pot rezilia mai repede, nu trebuie sa mai aștept pana în ianuarie. Cei de la digi au super oferta pentru rural.