Cum sterg definitiv mesajele (conversatiile) din Whatsapp? – Conversatiile din Whatsapp se pot sterge din aplicatie tinand apasat pe o conversatie si selectat ‘Stergeti conversatia’. Un exemplu este in imaginea de mai jos. Ideea e ca stergerea acestor conversatii doar din aplicatie nu este suficienta.Stergere conversatii Whatsapp Ele se pot recupera si inca foarte usor. Este nevoie de o reinstalare a aplicatiei, dupa care va solicita restaurarea unui backup. Ei bine, acele backup-uri sunt conversatiile din ultimele zile. Din fericire (sau din pacate) aceste backup-uri se pot salva in doua locuri: In contul Google sau in  fisierele locale.

Pentru a sterge definitiv din telefon si din contul Google Drive conversatiile din Whatsapp trebuie sa urmam urmatorii pasi:

 1. Stergerea conversatiilor din aplicatie. Degeaba vom sterge backup-urile daca conversatiile nu sunt sterse. Whatsapp-ul va genera din nou backup la lista de discutii.
 2. Stergerea backup-urilor din telefon. Pentru asta trebuie sa mergem in „manager fisiere” (memoria interna) si cautam folderul WhatsApp. In acest folder vom gasi un alt folder numit „Backups”. Ei bine, toate fisierele din acest folder trebuie sterse. Ati facut acest lucru, adio conversatii.
 3. Stergerea conversatiilor din contul Google. Pentru a face asta trebuie sa accesam de pe un computer drive.google.com. Aici vom accesa spatiul nostru de stocare, de unde vom sterge toate backupurile (vor fi prezente aici doar daca s-a dorit acest lucru la instalarea aplicatiei).

Cum sterg definitiv mesajele (conversatiile) din Whatsapp?

Pentru a dezactiva functia de backup automat trebuie sa mergem in WhatsApp, la optiuni -> setari -> conversatii si apeluri -> Backup conversatie -> salvati pe Google Drive -> si alegeti „niciodata”.

Cum stergem conversatiile de la persoana carei i-am trimis mesajul?

Daca dorim sa stergem un mesaj de la o persoana careia i-am trimis mesajul respectiv, avem aceasta posibilitate tinand apasat pe mesajul pe care dorim sa-l stergem – selectam iconita de Stergere – Sterge pentru toti. Putem face acest lucru doar in primele 7 minute de la trimiterea mesajului, ulterior nu vom mai avea decat optiunea de a sterge mesajul pentru noi. Cand mesajul a fost sters, in locul sau va aparea un mesaj de confirmare ca acest mesaj a fost sters.

Daca ati urmat pasii de mai sus, ati scapat definitiv de conversatii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

153 COMENTARII

 1. Buna am întâlnit o problema zilele trecute și nu știu ce să fac ..daca am o conversație cu cineva și vreau să o șterg dar nu de tot doar ce am vb recent sa zic așa ..îmi rămâne primul contact in lista nu mai coboară în lista de unde era ultima data ..de ex cineva cu care am vb de doua zile ..vb azi și șterg conversația îmi ramane in lista că ultimul cu care am vb și la data in dreapta unde arata data când ai vb ultima data e luna noiembrie și ești în decembrie ..cum e posibil ..până acum a mers normal ..nu am făcut nici o setare nimic ..

 2. buna seara , puteti sa mi spuneti de ce deodata , doar l;a o singura pers din contactele de pe wtt sciu un mesal ,,, ok il trimit si imediat daca scriu altul , cel de dinainte se albeste ,,, sterge ,,,,,care este motivul? Multumesc!

 3. MEREU ÎMI APARE ÎN ECRANUL CALCULATORULUI ATENȚIONAREA CU: WHATSAPP-DATELE PERSONALE SUNT ÎN PERICOL și VERSIUNEA APLICAȚIA ESTE DEPĂȘITĂ. AM NEVOIE DE UN SPECIALIST SĂ MĂ AJUTE, FIINDCĂ EU NU MĂ PRICEP. CU MULȚUMIRI. VASILE ZAVADA. NU POT EFECTUA CONVORBIRI TELEFENICE AVÂND PROBLEME DE SĂNĂTATE, NU POT VORBI.

  • Citind articolul de mai sus, vei obseva la punctul doi ca backup-urile se sterg si din memoria interna a telefonului, de aici nu poti sterge o singura conversatie, poti sterge doar intregul fisier de backup Whatsapp.

 4. Buna ziua!
  Va rog sa-mi spuneti daca alta persoana poate recupera conversatiile sterese de mine din whatsapp sau daca as putea eu sa le sterg definitiv sa nu mai poata fi recuperate.
  Va multumesc anticipat!

  • Buna ziua,
   Ce alta persoana sa va recupereze conversatiile? Avand acces la telefonul dvs sau fara sa aiba acces? E vorba de destinatarul caruia i-ati trimis mesajele?
   In ceea ce priveste stergerea definitiva a mesajelor din telefonul dvs, aceste informatii au fost mentionate mai sus, in articol, va recomand sa-l cititi.