Conversatiile din Whatsapp se pot sterge din aplicatie tinand apasat pe o conversatie si selectat ‘Stergeti conversatia’. Un exemplu este in imaginea de mai jos. Ideea e ca stergerea acestor conversatii doar din aplicatie nu este suficienta.Stergere conversatii Whatsapp Ele se pot recupera si inca foarte usor. Este nevoie de o reinstalare a aplicatiei, dupa care va solicita restaurarea unui backup. Ei bine, acele backup-uri sunt conversatiile din ultimele zile. Din fericire (sau din pacate) aceste backup-uri se pot salva in doua locuri: In contul Google sau in  fisierele locale.

Pentru a sterge definitiv din telefon si contul Google Drive conversatiile din Whatsapp trebuie sa urmam urmatorii pasi:

  1. Stergerea conversatiilor din aplicatie. Degeaba vom sterge backup-urile daca conversatiile nu sunt sterse. Whatsapp-ul va genera din nou backup la lista de discutii.
  2. Stergerea backup-urilor din telefon. Pentru asta trebuie sa mergem in „manager fisiere” (memoria interna) si cautam folderul WhatsApp. In acest folder vom gasi un alt folder numit „Backups”. Ei bine, toate fisierele din acest folder trebuie sterse. Ati facut acest lucru, adio conversatii.
  3. Stergerea conversatiilor din contul Google. Pentru a face asta trebuie sa accesam de pe un computer drive.google.com. Aici vom accesa spatiul nostru de stocare, de unde vom sterge toate backupurile (vor fi prezente aici doar daca s-a dorit acest lucru la instalarea aplicatiei).

Pentru a dezactiva functia de backup automat trebuie sa mergem in WhatsApp, la optiuni -> setari -> conversatii si apeluri -> Backup conversatie -> salvati pe Google Drive -> si alegeti „niciodata”.

Daca ati urmat pasii de mai sus, ati scapat definitiv de conversatii.

6 COMENTARII

    • Daca ai sters atat conversatiile cat si backup-urile atunci acestea sunt sterse definitiv si nu se mai pot recupera.

      Daca ai sters doar conversatiile sau doar backup-urile, atunci conversatiile se pot recupera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele