Conversatiile din Whatsapp se pot sterge din aplicatie tinand apasat pe o conversatie si selectat ‘Stergeti conversatia’. Un exemplu este in imaginea de mai jos. Ideea e ca stergerea acestor conversatii doar din aplicatie nu este suficienta.Stergere conversatii Whatsapp Ele se pot recupera si inca foarte usor. Este nevoie de o reinstalare a aplicatiei, dupa care va solicita restaurarea unui backup. Ei bine, acele backup-uri sunt conversatiile din ultimele zile. Din fericire (sau din pacate) aceste backup-uri se pot salva in doua locuri: In contul Google sau in  fisierele locale.

Pentru a sterge definitiv din telefon si din contul Google Drive conversatiile din Whatsapp trebuie sa urmam urmatorii pasi:

 1. Stergerea conversatiilor din aplicatie. Degeaba vom sterge backup-urile daca conversatiile nu sunt sterse. Whatsapp-ul va genera din nou backup la lista de discutii.
 2. Stergerea backup-urilor din telefon. Pentru asta trebuie sa mergem in „manager fisiere” (memoria interna) si cautam folderul WhatsApp. In acest folder vom gasi un alt folder numit „Backups”. Ei bine, toate fisierele din acest folder trebuie sterse. Ati facut acest lucru, adio conversatii.
 3. Stergerea conversatiilor din contul Google. Pentru a face asta trebuie sa accesam de pe un computer drive.google.com. Aici vom accesa spatiul nostru de stocare, de unde vom sterge toate backupurile (vor fi prezente aici doar daca s-a dorit acest lucru la instalarea aplicatiei).

Pentru a dezactiva functia de backup automat trebuie sa mergem in WhatsApp, la optiuni -> setari -> conversatii si apeluri -> Backup conversatie -> salvati pe Google Drive -> si alegeti „niciodata”.

Cum stergem conversatiile de la persoana carei i-am trimis mesajul?

Daca dorim sa stergem un mesaj de la o persoana careia i-am trimis mesajul respectiv, avem aceasta posibilitate tinand apasat pe mesajul pe care dorim sa-l stergem – selectam iconita de Stergere – Sterge pentru toti. Putem face acest lucru doar in primele 7 minute de la trimiterea mesajului, ulterior nu vom mai avea decat optiunea de a sterge mesajul pentru noi. Cand mesajul a fost sters, in locul sau va aparea un mesaj de confirmare ca acest mesaj a fost sters.

Daca ati urmat pasii de mai sus, ati scapat definitiv de conversatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

30 COMENTARII

 1. Buna seara ! Va rog frumoas sa ma ajuta-ti . Se mai poate recupera sms whatsapp daca ultimul beckap a fost facut in 14/02/2018 ? Imi trebuie sms whatsapp din luna martie.

  • Salut Alexandru,
   Conversatiile text facute prin Whatsapp se fac prin internet fara sa aiba vreo legatura operatorul de telefonie, drept urmare acestia nu va pot oferi conversatiile.
   Nici cei de la Whatsapp nu v-ar oferi continutul conversatiilor, se presupune ca sunt private, accesibile doar persoanelor implicate in conversatiile respective si criptate.
   In desfasurator sunt incluse doar apelurile de voce facute prin Whatsapp, deoarece acele apeluri se fac folosind numarul de telefon si abonamentul aferent. Si prin apeluri ma refer la numarul la care s-a sunat si ora, atat. Nu continutul audio al convorbirilor.

 2. Cum sterg mesajul unei persoane care posteaza pe un grup whatsapp daca eu sunt admin al grupului? Persoana trimite mesaje nepotrivite si vreau sa dispara de acolo.

  • Verificati in WhatsApp – Settings – Data and Storage Usage – la sectiunea Media auto-download aveti optiunile When using mobile data si When connected on Wi-Fi. Aici alegeti ce doriti sa se salveze in acel fisier (Photos, Audio, Videos, Documents) atunci cand sunteti conectat pe date mobile sau wifi.

 3. Bună ziua. Te rog să îmi comunici cum pot să șterg toate conversațiile la persoana căreia i-am trimis mesaje pe Wattsap.
  Îți las și o adresă de mail unde, te rog, să îmi comunici . Mulțumesc mult. Îmi ești de mare ajutor.

  • Buna ziua,
   Scuze pentru raspunsul dat cu intarziere insa cumva ne-a scapat acest comentariu.
   Daca mai conteaza, as vrea totusi sa va raspund acum. Mesajele trimise cuiva se pot sterge astfel incat sa nu ii fie vizibile destinatarului doar in primele 7 minute de la trimiterea mesajului. Ulterior, acestea nu se mai pot sterge de la destinatar.

  • Daca nu foloseste aplicatia WhatsApp atunci nu ar trebui sa il aveti in lista de contacte WhatsApp.
   Daca va apare in lista WhatsApp inseamna ca are sau a avut Whatsapp instalat caz in care trebuie sa stergeti contactul din agenda telefonului, nu puteti sa-l stergeti doar din agenda Whatsapp.

  • Daca ai sters atat conversatiile cat si backup-urile atunci acestea sunt sterse definitiv si nu se mai pot recupera.

   Daca ai sters doar conversatiile sau doar backup-urile, atunci conversatiile se pot recupera.