Escroci – sezonul 2 Netflix
Escroci (Crooks) este cel mai nou serial german disponibil pe Netflix, seria a crescut rapid in topurile internationale dar a prezentat un interes ridicat si in Romania.

Escroci il prezinta pe Charly (Frederick Lau), care traieste o viata linistita in Berlin impreuna cu familia sa, pana cand trecutul sau intunecat il prinde din urma. Bunastarea familiei sale este amenintata de cunostinte vechi, care il forteaza pe Charly sa fure o moneda valoroasa.

Joseph (Christoph F. Krutzler), soferul unui clan din Viena, are sarcina de a transporta moneda in Austria. Insa, planul care parea bine pus la punct esueaza, iar cineva moare intr-un schimb de focuri. Inevitabil, destinele lui Charly si Joseph se intersecteaza, ajungand sa fuga si sa ajute familia lui Charly.

In aceasta serie vom vedea actorii Frederick Lau (Victoria – 2015, The Wave – 2008, The Captain – 2017), Christoph F. Krutzler (Freud – 2020), Svenja Jung (a jucat in Spy/Master alaturi de Alec Secareanu si Ana Ularu, dar si in seria de succes Netflix, Imparateasa), Jonathan Tittel, Karl Welunschek (actorul a decedat anul trecut), Klara Mucci, Kida Khodr Ramadan (Unknown – 2011) sau Nicolas Wanczycki (Lupin – 2021).

Escroci – sezonul 2 Netflix

Serialul Escroci are un sezon format din 8 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 6.8 din 350 de recenzii, avand indicele de popularitate IMDB 310. Pe Netflix, Escroci ocupa locul 2 in topul seriilor vizionate in Romania, dupa spectacolul stand-up Bordea: Teoria conspiratiei (primul loc) si inainte de miniseria Testament: Povestea lui Moise Partea 1: Profetul (locul 3).

Reprezentantii Netflix nu au anuntat inca reinnoirea seriei cu sezonul 2 insa sunt sanse sa se anunte acest lucru in viitor, avand in vedere interesul generat de acest serial. Finalul primului sezon lasa o continuare, astfel incat avem dovada ca Escroci nu a fost gandit ca o serie limitata.

Vom actualiza acest articol informatii despre reinnoirea cu sezonul 2 sau anularea acestui serial. Pana atunci, voua ce parere v-a lasat Escroci?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.