Pret echipamente Digi RCS RDS – ONT, router, decodor
Digi (RCS – RDS) ofera echipamente in custodie, in chirie sau cumparate integral de abonati, in acest articol vom mentiona cat costa echipamentele Digi in situatia in care nu mai detinem echipamentele respective (au fost pierdute sau furate) si este necesar sa le predam.

Digi ofera echipamente pentru televiziune (decodoare, smartcam-uri), internet fix (routere, ONT-uri), internet mobil (stick-uri, routere 4G), telefonie fixa (aparate telefonice). Daca dorim rezilierea contractului insa nu mai detinem echipamentele oferite in chirie sau in custodie, va trebui sa achizitionam echipamentele respective. Acestea sunt echipamentele oferite de Digi pentru fiecare serviciu si preturile pe care trebuie sa le achitam, daca nu le putem preda, conform clauzelor contractuale:

Internet fix
ONT/ONU (echipament pentru fibra optica): 250 de euro
Router Kaon AR4010, ZTE H298N: 60 de euro
Router ZTE H218N: 40 de euro

Televiziune
Decodor SD – 60 de euro
Decodor Kaon HD – 80 de euro
Decodor Humax HD – 100 de euro
Smartcam – 40 de euro
Telecomanda – 20 de lei
Cablu HDMI – 30 de lei
Cablu de alimentare – 40 de lei

Internet mobil
Stick 3G – 15 euro (aceste echipamente nu se platesc daca sunt detinute de noi de cativa ani, cel mai probabil dupa 3-4 ani nu se mai platesc)
Hotspot/Router 4G – 297.50 de lei

Telefonie fixa
Aparat telefonic – 10 euro

Important! Desi pe site-urile cu anunturi de vanzare gasim echipamente Digi de vanzare (ONT-uri, routere, decodoare, etc.) este bine de stiut ca nu le putem preda in locul echipamentului detinut de noi, la predarea echipamentului se verifica seria acestuia si daca nu corespunde, nu este primit. In schimb, pentru o telecomanda, un cablu HDMI sau cablu de alimentare, putem achizitiona unul din comert.

Pret echipamente Digi RCS RDS – ONT, router, decodor

Foarte important! Acestea sunt preturile standard disponibile in clauzele si conditiile contractuale insa, daca achitam facturile restante si echipamentul pierdut in termen de maxim 60 de zile de la rezilierea contractului, vom beneficia de reduceri substantiale de pana la 90% la plata echipamentelor.

Daca va intereseaza ce suma trebuie sa platiti pentru un anumit echipament care nu se gaseste in lista de mai sus, fie sunati la relatii cu clientii Digi pentru informatii, fie lasati un comentariu in sectiunea de mai jos si vom incerca sa va ajutam.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

    • La ce serviciu va referiti? Daca e vorba de telefoane mobile, da, daca ne referim la decodoare, routere, ONT-uri, nu se plateste pretul integral din moment ce este predat echipamentul insa se pot achita alte sume precum reducerile oferite promotionale datorita perioadei contractuale.

  1. Am un stick de internet mobil 3G si nu l mai pot folosi pentru ca rețeaua DIGI de internet este de 4 G .Nu pot renunta la stik ca am beneficiat de o reducere la un nou abonament.cum pot intra in posesia unui stil 4 G sau cum pot renunta la serviciul internet mobil. Doar renunțând la ambele abonamente?