Cum transferam conversatiile WhatsApp pe Telegram?
Telegram a lansat zilele trecute un nou update prin care putem transfera conversatiile de pe aplicatii de mesagerie precum WhatsApp sau KakaoTalk pe Telegram. Operatiunea este foarte simpla si se efectueaza in cateva minute.

Luand ca exemplu transferul conversatiilor folosind sistemul de operare Android de pe WhatsApp pe Telegram, tot ce trebuie sa facem este sa deschidem aplicatia WhatsApp – accesam conversatia pe care dorim sa o importam pe Telegram – selectam butonul de optiuni (cel cu 3 puncte din dreapta – sus) – MoreExport chat – aici vom avea doua variante, Without Media sau Include Media – selectam Include Media daca dorim sa transferam totul, inclusiv imagini sau clipuri video – selectam aplicatia Telegram – aici cautam contactul unde dorim transferul conversatiilor.

Transferul conversatiilor se va face rapid daca avem o conexiune de date buna (preferabil sa efectuam aceasta operatiune fiind conectati la o retea wireless). Fiecare mesaj transferat va fi incepe cu „Forwarded from X” unde X este numele nostru (daca mesajul a fost trimis de noi) sau numele contactului (daca mesajul a fost trimis de contactul respectiv).

Important! Aplicatiile WhatsApp si Telegram (in special Telegram) trebuie sa fie actualizate cu ultima versiune. Daca nu avem ultima versiune Telergram, conversatiile vor fi transferate intr-un fisier text, pe care va trebui sa il deschidem pentru a le vedea.
Putem urma aceiasi pasi daca folosim un telefon cu sistem de operare iOS.

Cum transferam conversatiile WhatsApp pe Telegram?
In ultima perioada foarte multi utilizatori au migrat de la WhatsApp la Signal sau Telegram, motivul principal fiind politicile de confidentialitate WhatsApp. In urma acestor modificari din 4 ianuarie 2021, aplicatia Signal a avut peste 7.5 milioane de descarcari la nivel global (fata de 250.000, cat a avut saptamana anterioara modificarilor WhatsApp) iar Telegram peste 9 milioane de descarcari (fata de 7 milioane, cat aveau cu o saptamana inainte).

In aceeasi perioada, WhatsApp a scazut la 9.7 milioane de descarcari, de la 11.3 milioane, numarul de descarcari avut in saptamana anterioara modificarilor.

Conform parerilor utilizatorilor care au migrat catre alte aplicatii, noile modificari ale politicilor de confidentialitate WhatsApp, acestia permit accesul celor de la Facebook la conversatiile personale si la informatiile sensibile.

Asadar, daca ai trecut de pe WhatsApp pe Telegram si doresti o modalitate simpla de a transfera arhiva conversatiilor, acum poti face acest lucru urmand instructiuniile de mai sus.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Oamenii s-au invatat cu whatsapp si nu vor renunta usor… Desi Telegram intrece in multe privinte whatsapp: video call HD calitate impecabila, transfer fisiere pana la 2GB (whatsapp maxim 100MB), teme diverse, posibilitate de aflare prieteni in zona (4km) 😁, etc.