Prima TV difuzeaza telenovela chiliana Iubiri vinovate
Prima TV va difuza din 27 martie una dintre cele mai de succes telenovele chiliane, Perdona nuestros pecados / Iubiri vinovate (2017). Telenovela va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 13.

Actiunea se petrece in anii ’50. Armando Quiroga (Alvaro Rudolphy) este cel mai bogat si influent om din Vilia Ruiseno. Se poate spune ca si-a indeplinit toate visurile, are o casa mare, construita de el, o sotie aristrocata (Estela Udurraga (Patricia Rivadeneira)), copii frumosi, bogatie si putere.

Viata familiei Quiroga se va schimba atunci cand una dintre fetele familiei, Maria Elsa (Mariana Di Girolamo), are o aventura cu baiatul unei servitoare. Prin aceasta aventura, Maria incalca prima regula a societatii acelor timpuri: era interzis ca o fata din inalta societate sa aibe o relatie cu altcineva care nu era din aceeasi clasa sociala.

In orasul Vila Ruiseno isi face aparitia un nou preot, Reynaldo Suarez (Mario Horton), care se indragosteste nebuneste de Maria, cu care va avea o aventura. Iubirea pe care o simte preotul pentru Maria il va bloca si va trebui sa ia o decizie importanra pentru viata lui. Reynaldo va trebui sa aleaga: ori renunta la preotie si va lupta pentru Maria contra celui mai bogat om, tatal ei, care nu este de acord cu relatia lor, ori renunta la Maria si isi urmeaza calea sfanta, ramanand preot.

Prima TV difuzeaza telenovela chiliana Iubiri vinovate

Telenovela Iubiri vinovate a fost un adevarat succes in Chile in anul 2018. Aceasta este a doua cea mai lunga telenovela chiliana, avand 312 episoade, cea mai lunga fiind Verdades Ocultas.

Producatorii telenovelei au recreat cel mai mare cutremur al omenirii care a avut loc in Chile in 1960. Telenovela are doua sezoane cu un total de 312 episoade iar durata medie a fiecarui episod este de o ora. Productia va inlocui serialul romanesc Iubiri secrete.

Prima TV apartine companiei Clever Media Network si are licenta tematica – generalist. Prima TV se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, exceptie facand Focus Sat care a scos la inceputul anului toate canalele companiei Clever Media.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII