Q-Force si Rechinel – serii animate Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre cele mai noi serii animate programate de Netflix pentru luna septembrie.

Q-Force este o serie animata care atrage atentia prin faptul ca este prima serie animata cu supereroi gay. Seria prezinta cativa supereroi LGBTQ care nu sunt apreciati insa incearca sa isi dovedeasca aptitudinile in aventurile lor. Personajul principal este Steve Marywhether (agentul Mary – vocea este a lui Sean Hayes), un personaj asemanator cu James Bond care este concediat de agentia AIA (American Intelligence Agency) din cauza ca este gay.

Agentul Mary era printre cei mai buni agenti AIA insa, atunci cand se afla adevarul despre orientarile sale, agentia doreste sa renunte la el, moment in care incearca sa isi formeze propria echipa de supereroi LGBTQ.

Desi scopul seriei este acela de a promova cultura LGBTQ, in trailer actiunea pare sa se sprijine si de stereotipuri, ceea ce poate genera nemultumiri in cadrul comunicatii LGBTQ. Au fost lasate deja comentarii negative pe clipul video YouTube cu trailerul seriei.

Acestia sunt actorii ale caror voci le vom auzi in seria animata:

  • Gary Cole – directorul Dirk Chunley
  • David Harbour – agentul Rick Buck
  • Patti Harrison – Stat
  • Gabe Liedman – Benji
  • Laurie Metcalf – V
  • Matt Rogers – Twink
  • Wanda Sykes – Deb

Primul sezon al seriei animate Q-Force va avea 10 episoade si va fi disponibila pe Netflix din 2 septembrie 2021.

Q-Force si Rechinel – serii animate Netflix

O alta serie animata pregatita de Netflix pentru luna septembrie este Rechinel (Sharkdog) si prezinta aventurile unui baietel de 10 ani pe nume Max si al celui mai bun prieten al sau, Rechinel, acesta din urma fiind jumatate rechin si jumatate caine. Inocent si fara sa isi dea seama, Rechinel lasa uneori haos in urma lui.

Primul sezon al seriei Rechinel va avea 20 de episoade iar fiecare episod va avea aproximativ 7 minute. Aceasta productie va putea fi vizionata pe Netflix din 3 septembrie.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceste productii in sectiunea de comentarii de mai jos.

Update 26.09.2021: Netflix pregateste lansarea unui nou film animat numit Rechinel: Un Halloween fantastic, in care gasca se pregateste de Halloween; Noua productie va fi disponibila din 15 octombrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU