Prima TV va difuza din nou SuperNanny, o emisiune de parenting disponibila la nivel international (reality show in format britanic) care a fost adusa in Romania in 2005 de Prima TV.

Noua editie SuperNanny va fi prezentata de Urania Cremene, una dintre cele mai apreciate experte in partenting din Romania si autoarea programului All About Parenting.

Emisiunea SuperNanny va incerca sa ajute parintii in a dezvolta o relatie speciala cu copiii lor, care sunt secretele unei relatii perfecte si cum putem intelege copiii cat mai bine . Emisiunea se va desfasura dupa cum urmeaza: timp de o saptamana, un expert parenting va vizita familia cu copilul nazdravan, urmand sa urmareasca atat comportamentul acestuia cat si atitudinea parintilor vis-a-vis de acest subiect. Dupa cateva zile de supraveghere, expertul va sfatui parintii cum pot imbunatati relatia lor cu copilul, oferind solutii in acest sens.

Inscrierile in emisiunea SuperNanny se pot face telefonic la numarul 0730101024 sau pe adresa e-mail supernanny@paprikastudios.eu.
Inca nu a fost anuntat cand va incepe difuzarea emisiunii SuperNanny avand in vedere ca recent au inceput inscrierile insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Emisiunea SuperNanny a mai fost difuzata pe Prima TV, a avut audiente bune si a fost prezentata anterior de Irina Petrea.

Prima TV va difuza din nou SuperNanny
SuperNanny este un reality show infiintat in Marea Britanie despre parinti care au probleme cu comportamentul copiilor iar gazda emisiunii va incerca sa ajute parintii sa isi inteleaga cat mai bine copiii pentru a-si imbunatati relatia cu ei. SuperNanny a emis in UK pentru prima data in 2004, urmand ca anul urmator sa se vada si in Romania, la Prima TV.

Urania Cremene este o experta in parenting care incurajeaza o intelegere mai buna a copiilor, fara ca parintii sa se enerveze, sa tipe sau sa isi loveasca copiii. A sustinut peste 900 de seminarii si workshop-uri in peste 31 de orase, reusind sa invete peste 100.000 de parinti.

Asociatia infiintata de Urania Cremene, All About Parenting este organizatia numarul 1 in Romania in ceea ce priveste educatia parintilor si ofera programe online de dezvoltare personala precum:

 • All About Parenting
 • Conflictele intre copii
 • De la minciuna la adevar
 • De la NU la DA
 • Inima de leu
 • Totul despre cooperare si disciplina
 • Teme, povesti si bunici

Postul de televiziune Prima TV este detinut de grupul Clever Media care mai detine posturile Look Sport 1, 2, 3, Look Sport+, Look 4K, Cinemaraton,  ComedyEst, Profit.ro, Agro TV. In curand se va lansa si varianta HD a postului Prima TV, in acest moment varianta HD este in stadiul de teste. Prima TV este prezent in toate grilele de baza ale operatorilor de cablu, DTH si IPTV din Romania, aflandu-se in lista must carry.

Voi ce parere aveti despre emisiunea SuperNanny?

Update 07.03.2021: SuperNanny va incepe sambata, 13 martie 2021;

Update 13.03.2021: Lansarea noului sezon Supernanny a fost amanata pana pe 27 martie;

Update 17.03.2021: Reprezentantii postului au confirmat ca premiera noului sezon Supernanny va fi sambata, 20 martie 2021, de la ora 22:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

  • Scuze, dar eu comentariu atât de deplasat rar am citit…Pt că habar nu am cum e ea in particular, nici nu mă prea interesează, dar ceea ce transmite în zona profesională este categoric: corect, bazat pe studii actuale, inteligent sintetizat, inspirat transmis/ comunicat.Am urmarit-o într-o mulțime de conferințe și niciodată nu m-am dezamăgit!
   ..