Pro si contra – serial danez Focus Sat TV
Focus Sat aduce un nou serial original Canal+ numit Pro si contra (Pros and cons / Friheden – 2018), acesta este un serial danez tip dramedie.

Serialul Pro si contra prezinta un cuplu de escroci care trebuie sa isi intre in forma pentru a da o lovitura finala de milioane de euro.

Cea mai simpatica familie de escroci isi va relua obiceiurile din tinerete, atunci cand erau neoprit alaturi de complicea lor, Jacqueline. Acest stil de viata se incheiase atunci cand Nina a ramas insarcinata, stabilindu-se in Copenhaga. Insa, Jacqueline reapare in viata lor, obligandu-i pe acestia sa participe la o ultima lovitura. Miza este mare insa si riscurile sunt pe masura.

Urmarind serialul vom afla daca Nina si Erik vor reusi sa isi salveze casatoria, sa puna mana pe bani si in acelasi timp sa ajunga la timp pentru a-si ridica fiica de la antrenament.

Serialul a fost creat de Thor Bjørn Krebs si Mikkel Serup (Omul de castane – 2021, The Killing – 2007) iar filmarile au avut loc in Tenerife.

In distributia serialului vom vedea actorii Lene Maria Christensen (The Legacy – 2014, Almost Perfect – 2012), Lars Ranthe (Another Round – 2020, Adam’s Apples – 2005, The Hunt – 2012), Kasper Løfvall Stensbirk (Department Q: The Absent One – 2014, The Rain – 2018), Emma B. Marott (Rita – 2012, Den som dræber – 2011), Emil Tholstrup (The House That Jack Built – 2018), Lotte Andersen (Nattevagten – 1994) si altii.

Pro si contra – serial danez Focus Sat TV

Pro si contra are doua sezoane si un numar total de 18 episoade, ultimul episod a fost difuzat pe 3 ianuarie 2021. Focus Sat TV va difuza acest serial din 2 decembrie, lunea si joia, de la ora 21:30, urmand ca sezonul 2 sa fie difuzat din 20 decembrie.
La momentul publicarii acestui articol nu exista informatii daca serialul Pro si contra va avea sezonul 3 sau daca se va incheia la sezonul 2.

Pe IMDb, nota acestei productii este 7.5 din 575 de recenzii.
Serialul Pro si contra poate fi vizionat online in biblioteca VOD Focus Sat. Desi este disponibil si pe platforma Prime Video, nu poate fi vizionat in Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.