Chip de inger – miniserie italiana TVR 2
Televiziunea Romana continua difuzarea productiilor italiene, urmatoarea miniserie se numeste Chip de inger (Viso D’Angelo – 2011) si va fi disponibila de saptamana urmatoare pe TVR 2.

Rezumat Chip de inger
Intr-un orasel linistit de la malul marii, un ucigas misterios lasa in urma fiecarei crime un rozariu. Cazul ajunge la inspectorul Roberto Parisi, un specialist criminalist cu un trecut sumbru. Curand, acesta afla ca toate victimele criminalului in serie au legatura cu centrul Santa Teresa. Acesta va fi primul pas care va duce la capturarea criminalului de catre inspectorul Parisi, cu ajutorul unui fost politist.

In primul episod, un individ mascat abordeaza o prostituata, o duce la adapostul lui, o impartaseste urmand ca apoi sa o ucida si sa o lase abandonata pe o banca, avand mainile legate de un rozariu. Aceasta este una dintr-o serie de crime, astfel incat este chemat specialistul in criminali in serie, Roberto Parisi, care imediat realizeaza un plan pentru a prinde criminalul cu ajutorul unui agent sub acoperire.

Chip de inger – miniserie italiana TVR 2
Productia este regizata de Eros Puglielli, a fost produsa de Ares Films iar in Italia a fost difuzata de Canale 5.

Din distributia miniserialului fac parte actorii Gabriel Garko (actorul are roluri in mai multe productii difuzate recent de TVR, printre care putem mentiona Culoarea prieteniei, Onoare si respect, Pacatul si rusinea, Rudolf Valentino – destinul unei legende si altele), Cosima Coppola (Onoare si respect – 2006, Pasiune si speranta – 2014, Dragoste si sange – 2008), Alessandra Costanzo, Mambaye Diop, Federico Galante, Ángela Molina (Pasiune si speranta – 2014), Luis Molteni, Raniero Monaco Di Lapio (Medici – 2016, Ghidul astrologic pentru inimi frante – 2021) si altii.

Miniseria Chip de inger are 4 episoade difuzate in 2011 iar pe IMDb a obtinut nota 7.6 din 69 de recenzii. Fiecare episod are aproximativ 100 de minute. TVR 2 va difuza aceasta productie sambata de la ora 22:10, din 20 noiembrie 2021.

Update 09.07.2022: TVR 2 redifuzeaza Chip de inger de sambata, 9 iulie 2022, de la ora 22:10;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU