Program Revelion Pro TV si Antena 1 – 2024
In acest material vom detalia programele speciale ale celor mai importante posturi TV dedicate Revelionului.

Pro TV

Pe 31 decembrie programul Pro TV arata astfel. De la ora 10 pana la 19, Pro TV va difuza filme artistice pentru intreaga familie:

  • Flicka 2 – ora 10
  • Annie – ora 12
  • Cavalerii Shaolin – ora 14:30
  • Dumnezeu pentru o zi – ora 17
  • Stirile Pro TV, de la ora 19
  • ProTEVElion – de la ora 20:30

Programul special de Revelion va fi prezentat de Pavel Bartos si Raluka, este al doilea an in care cei doi prezinta programul special de Revelion. In cadrul acestui program, telespectatorii se vor delecta cu muzica buna interpretata de cei mai in voga cantareti de muzica usoara, populara, de petrecere dar si manele.

Pe parcursul serii, doza de umor va fi asigurat de actori celebri cum ar fi: Carmen Tanase, Maria Buza, dar si o parte din actorii care participa la emisiunea Sariti de pe fix. Si vedetele postului Pro TV, Andi Moisescu, Andreea Esca, Mihai Dedu, Amalia Enache, Neti Sandu sau Florin Busuioc vor fi pusi in cele mai amuzante ipostaze.

Programul PROTEVElion se incheie la ora 04:15 cand va fi difuzat filmul TAG: Da-o mai departe.

Antena 1

Postul va difuza editii speciale ale emisiunilor Asia Express, program special de la ora 15:30, Neata cu Razvan si Dani, editie speciala de la ora 17, Observator de la ora 19,  Revelionul cel Nebun, de la ora 20. Revelionul cel Nebun va fi moderat de Marin Barbu, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. In cadrul acestei emisiuni, telespectatorii vor avea parte de muzica buna si umor. Revelionul cel Nebun se va incheia la ora 2 dimineata.

Program Revelion Pro TV si Antena 1 – 2024

TVR 1

TVR 1 va difuza de la ora 10:30 filmul animat Arthur 3: Razboiul celor 2 lumi. La TVR 1, programul de Revelion incepe la ora 20:30 cu Gala Omul Anului 2023. In cadrul acestei gale se vor oferi mai multe premii la mai multe categorii / ramuri sportive si nu numai. Aceste premii vor fi acordate oamenilor care au realizat ceva pentru Romania in anul 2023.

Revelion cu un Papagal incepe de la ora 00:20. De la ora 02:10 se va difuza Armana mea: Concert Elena Gheorghe. Noaptea asta nimeni nu doarme – de la ora 03:45, in cadrul acestui program vor fi difuzate melodii de petrecere.

TVR 2

Programul de Revelion incepe de la ora 22 si se numeste FuegoRevelion prezentat de Paul Surugiu Fuego. In cadrul acestui program, Fuego si invitatii sai vor asigura buna dispozitie. FuegoRevelionul se incheie la ora 2 dimineata.

National TV

Programul de revelion la National TV incepe la ora 20, Star Revelion prezentat de Adrian Enache si Diana Matei.

Prima TV

Programul Special de Revelion va incepe de la ora 22 si va fi prezentat de Cristi Brancu.

Kanal D

Programul special de revelion incepe de la ora 21 ,Roata norocului – editie speciala.

Kanal D2

Vacanta Mare – Leana s-a intors, episodul special incepe la ora 22.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU