Upgrade automat Fiberlink 100 -> Fiberlink 300 la casa

RCS-RDS mareste din nou vitezele la internet, insa acum doar pentru abonatii din zonele de casa. Mai exact, toti abonatii RDS care beneficiaza de unul din pachetele vechi pana in 300 Mbps vor beneficia automat de pachetul Fiberlink 300 gratis si fara alte obligatii contractuale.

La scurt timp dupa ce s-au ieftinit toate abonamentele de internet, compania oradeana vine cu noi beneficii pentru abonatii sai.

Desi reprezentantii companiei ofera informatii privind activarea acestui pachet incepand cu 01.03.2016, abonatii companiei confirma ca viteza deja s-a marit.

Pentru a putea beneficia de aceasta viteza, trebuie sa avem un computer cu placa de retea Gigabit, un router Gigabit (daca dorim sa folosim router) si cablul UTP sa fie pe 8 fire (acest lucru il verificam la mufa RJ45).

In acest moment preturile abonamentelor de internet RCS-RDS sunt urmatoarele: Fiberlink 100 – 29 lei, Fiberlink 300 – 29 lei, Fiberlink 500 – 39 lei si Fiberlink 1000 – 45 lei.

Compania RCS-RDS este lider de piata pentru serviciile de internet si televiziune prin cablu avand in acelasi timp cele mai bune preturi pentru abonamente.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. am facut bridge si l-am conectat la router wr1043nd acum nu am probleme cu Port Forwarding am observat ca nu mai am 297 Mbps si acum am 106Mbps

  2. TOATE ONT SUNT MODIFICATE SAU LIMITATE DE RDS ZTE F660 …E.C.T UN ZTE F660 POATE SA FACA MULT MAI MULT TU ESTI LA ONT USER NU ADMIN DE ASTA NU POTI FACE UN Port Forwarding
    INAINTE AM FOST PE UTP CU ROUTER MERGEA PERFECT ACUM AM MONTAT FIBRA PA LIMITAT O NOU INVENTIE DE LA RDS BRAVO

  3. Din pacate compania RCS-RDS nu este serioasa. Am fost contactat de un agent de-al lor, mi-a oferit un abonament pe persoana juridica deoarece persoanele juridice beneficiaza de aventaje datorita costurilor mai mari, cu promisiunea ca voi avea o viteza de 50 Mb/s pe un echipament ont. Dupa semnarea contractului a fost instalat un echipament terminal eoc, Rareori viteza ajunge la 30 Mb/s, in mod curent este 8-20 Mb/s.Pe langa viteza redusa, latenta ajunge si la 600-800 ms. Dupa mai multe sesizari, m-au anuntat ca atata se poate si ca nu are rost sa mai sun la ei. Deci m-au mintit sa ma simt tratat cu dispret, Ofera gunoi si vor aur.

    • Buna ziua,
      Ati incercat sa faceti sesizare? In cazul in care problema nu se rezolva puteti foarte bine sa reziliati contractul. Atata timp cat orice companie nu-si respecta contractul acesta poate fi reziliat. Nu mi se pare normal sa faceti abonament bussines, sa va promita o anumita viteza pe un echipament ont si apoi, dupa ce s-au vazut cu contractul semnat sa realizeze „brusc” ca nu pot face instalarea decat pe EOC.