Recrutul – sezonul 3 pe AXN
Serialul Recrutul (The Rookie – 2018) revine la AXN cu sezonul 3. Serialul va fi difuzat din 15 martie, in fiecare zi de luni, de la ora 21:00. Recrutul este inspirat dintr-o poveste reala.

Rezumat serial Recrutul – sezonul 3
John Nolan (Nathan Fillion), cel mai in varsta politist al sectiei de politie din Los Angeles doreste sa isi indeplineasca visul sau de o viata de a ajunge politist in cadrul LAPD. In sezonul 3, John va trece de perioada de pregatire intampinand cele mai mari incercari, find nevoit sa ia decizii pentru aflarea adevarului. Aceste decizii pe care le va lua John vor produce schimbari pe plan profesional si personal.

Sezonul 3 incepe exact de unde s-a incheiat sezonul 2 si anume: John descopera ca mentorul sau este un politist corupt care face tot ce poate sa isi salveze cariera, chiar sa plaseze dovezi incriminatorii in casa lui John. Mentorul sau ajunge chiar in situatia de a cheama politia pentru a-l aresta pe recrut.

Serialul Recrutul este realizat de Alexi Hawley, Mark Gordon, Nathan Fillion, Terence Paul Winter, Michele Chapman, Bill Norcross si John Steinberg. Recrutul este o co-productie Entertainment One si ABC Studios.

Recrutul – sezonul 3 pe AXN
In acest serial ii vom vedea pe Alyssa Diaz (in rolul Angelei Lopez), Richard T Jones (in rolul sergentului Wade Grey, Nathan Fillion (interpreteaza rolul principal, al lui John Nolan), Titus Makin Jr., Melissa O’Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Afton Williamson si altii.

Recrutul a fost nominalizat la un premiu Primetime Emmy in 2020 iar pe IMDB are o nota foarte buna, 8.0 din peste 20.000 de recenzii.

Primul sezon al serialului Recrutul a fost difuzat de AXN in martie 2019 iar sezonul 2 a fost difuzat in aprilie 2020. AXN mai difuzeaza si alte seriale cum ar fi: Academia Asasinilor, Alex Rider, Autopsia Crimei, Arta si Mistere, Lista Neagra, Spitalul de Campanie sau Lumea Diamantelor.

AXN difuzeaza si filme, in special in zilele de sambata si duminica. Postul de televiziune AXN este detinut de Sony Pictures Entertainment. AXN s-a lansat in Romania in 1997 iar Sony Pictures a mai lansat canalele AXN Black (se adreseaza telespectatorilor de gen masculin), AXN White (se adreseaza telespectatoarelor) si AXN Spin (se adreseaza telespectatorilor tineri). AXN este in grilele tuturor operatorilor de cablu, DTH sau IPTV din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.