Tulsa King cu Sylvester Stallone este disponibil pe SkyShowTime
In acest material vom mentiona informatii despre unul dintre cele mai interesante seriale disponibile pe platforma SkyShowTime. Primul serial in care joaca Sylvester Stallone este acum disponibil pe SkyShowTime. Serialul se numeste Tulsa King.

Asa cum s-a implicat si in filmele in care a jucat ca Rambo si Rocky, tot asa Stallone s-a implicat si in acest serial facandu-si personajul asa cum a dorit. Serialul Tulsa King este o drama a unui mafiot de varsta a treia care, dupa 25 de ani de puscarie este exilat intr-o zona rurala.

Dwight Manfredi (Sylvester Stallone) este un mafiot din New York care este prins de politie  si inchis 25 de ani. Generalul, dupa cum era cunoscut, nu isi toarna mafiotii la politie. Dupa 25 de ani, Generalul crede ca seful sau il va primi inapoi in organizatie. Insa, lucrurile nu stau asa, seful mafiei nu mai este acelasi ci este o alta persoana care nu il are la suflet pe General, afacerile nu prea mai aduc castigurile de alta data, asa ca Manfredi este trimis in provincie, in Tusla-Oklahoma.

In provincie, Generalul isi face repede colaboratori, gaseste rapid o sursa buna din care sa faca bani, isi angajeaza un sofer descurcaret pe nume Tyson (Jay Will) si colaboreaza cu un patron al unui bar, Mitch Keller (Gareth Hedlund).

Tulsa King cu Sylvester Stallone este disponibil pe SkyShowTime

Fara sa stie, Generalul se indragostese de un agent federal, Stacy Beale (Andrea Savage), care are misiunea de a-l supraveghea pe General. SkyShowTime pune la dispozitia abonatilor cate un episod pe saptamana.

Primul sezon al serialului Tulsa King are 9 episoade, durata fiecarui episod este de 40 de minute iar pe IMDb a primit nota 8,1. Tusla King va avea si sezonul 2. Serialul este o productie originala Paramount+.

Datorita succesului inregistrat in Statele Unite ale Americii, producatorii au inceput imediat  sezonul doi, ba mai mult, in ziarele Americane au aparut informatii ca se vor realiza si spin off-uri.

Tulsa King este realizat de regizorul Taylor Sheridan, cel care a facut si serialul Yellowstone, disponibil de asemenea pe SkyShowTime. Platforma de streaming SkyShowTime este cea mai noua platforma de streaming internationala disponibila in Romania, lansata la noi pe 14 februarie. SkyShowTime s-a lansat in Romania cu un pret promtional de numai 10 lei pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII