OZN: Dosare secrete – serie documentara History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate pe postul History Channel in luna august. In ultima luna de vara revin in atentia telespectatorilor History Channel cele mai interesante si noi sezoane ale serialelor documentare Arme nascute din foc, OZN: Dosare secrete si Extraterestri Antici.

Arme nascute din foc – sezonul 9 – din 12 august, de la ora 22. Si in acest sezon cei mai iscusiti armurieri se intrec in a construi arme antice, totul pentru a castiga suma de 10.000 de dolari si titlul de cel mai bun armurier. O proba interesanta a serialului o reprezinta faptul ca cei 4 concurenti vor fi nevoiti sa construiasca un cutit din fiarele unei masini.

Finalistii vor trebui sa construiasca un set de pumnale indiene katar. Concurentii vor trebui sa se descurce fara uneltele electrice pentru ca atelierul unde se filmeaza acest documentar va avea parte de o pana de curent asa ca participantii vor trebui sa se descurce cu unelte manuale si lanterne.
Sezonul 9 al serialului documentar Arme nascute din foc are 12 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora.

OZN: Dosare secrete – din 22 august, de la ora 22. Recent, pe teritoriul aerian american si canadian au fost doborate nave misterioase neidentificate. Serialul documentar OZN: Dosare secrete doreste sa raspunda la cateva intrebari pe care aproape toata lumea si le pune. Ce se intampla acolo sus? La aceasta intrebare si multe altele vor raspunde ofiterii de politie militara, sergenti puscasi marini americani, caporali sau persoane care au fost martori la intalniri inexplicabile.

OZN: Dosare secrete – serie documentara History Channel

Veteranul Fortelor Aeriene Americane Gary Kent Carroll povesteste intalnirea sa cu un obiect neidentificat. Aceasta intamplare a avut loc acum 55 de ani.
OZN: Dosare secrete are 8 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

Extraterestri Antici – sezonul 15 – din 30 august, de la ora 22. Giorgios Tsoukalos si experti renumiti in citirea de texte antice si artefacte vor incerca sa raspunda la cateva intrebari. Oare fiintele inteligente din spatiu au vizitat Pamantul cu mii de ani in urma? In serialul documentar Extraterestri Antici vom vedea daca exista vreo legatura intre OZN-uri, textele antice si artefacte.

History Channel are licenta tematica documentare si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth de la noi, cum ar fi: Vodafone, Orange, Digi, INES sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.