Reduceri de până la 50% la eMag .

Cu ocazia lunii octombrie (cel mai probabil) eMag a pus la cale încă o serie de reduceri. Au numit aceste reduceri „Festivalul de reduceri” iar titlul campaniei este „Oktoberfest”. Din nou, ca la orice campanie de reduceri la eMag, site-ului i se schimbă interfața iar reducerile se găsesc doar pe prima pagină. Produsele cu preț redus sunt din categoriile:

  • It & Tobile
  • Tv, Foto și Electronice
  • Electrocasnice și îngrijire personală
  • Cărți, Media și Echipamente sportive
  • Casă, Auto și PetShop

O reducere impresionantă se găsește în cazul laptopului Acer Travel Mate ce are un procesor dual core de 1.4 Ghz, o diagonală de 15 inch și o memorie ram de 2 GB. Laptopul este ideal pentru utilizatorii care îl doresc doar pentru a naviga pe internet și pentru socializare. Laptopul este redus de la 1199 Lei la 899 și îl găsiți aici.

Tot la reducere se găsesc și mai multe telefoane însă unul care mi-a sărit în ochi este Nokia Lumia 625 ce are o reducere de 20% și este redus de la 729 lei la 579 lei. Telefonul îl găsiți aici.

O altă reducere impresionantă este de 47% în cazul routerului Wireless ASUS RT-N53 Black Diamond ce este redus de la 229 lei la 119 lei.

Reduceri mari, de peste 40% se găsesc și la imprimante, la monitoare, la tablete, la pc-uri, la electrocasnice și chiar și la cărți.

Emag ne-a obișnuit cu aceste campanii de reduceri și de cele mai multe ori produsele chiar sunt reduse. Din păcate, produsele care au preț redus sunt doar câteva din fiecare categorie. Deci dacă ați urmărit de mai mult timp un anumit produs, sunt șanse mici să facă parte din campanie. Dar șanse sunt…

Sperăm ca pentru Black Friday, Emag să-și fi păstrat mai multe produse pentru a le avea la promoție și să nu fi consumat toate reducerile în aceste campanii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.