Regele de portelan – serial coreean Netflix
Luna trecuta a fost adaugat pe Netflix un nou serial sud-coreean numit Regele de portelan (The King’s Affection – 2021), o drama istorica lansata in Coreea de Sud pe 11 octombrie 2021.

Actiunea serialului se desfasoara in timpul Dinastiei Joseon, perioada in care sotia printului mostenitor a nascut gemeni. In acele timpuri, gemenii reprezentau un semn de rau augur, astfel incat fata urma sa fie ucisa, insa mama ei a implorat sa ramana in viata. Pe ascuns, fata a fost scoasa din palat. Cativa ani mai tarziu, Lee Hwi (unul dintre gemeni) moare.

Mama sa ascunde moartea acestuia, isi readuce fiica la palat si o creste drept printul Lee Hwi. Ea ajunge print mostenitor insa ii este teama sa nu ii fie dezvaluita identitatea iar din acest motiv, nu poate lasa pe nimeni sa se apropie prea mult. Ea isi ascunde sentimentele fata de altii insa ajunge sa se indragosteasca de Jung Ji Woon, un optimist inteligent si aratos, care se bucura de viata.

Din distributia serialului Regele de portelan fac parte actorii Eun-bin Park (Age of Youth – 2016), Kim Ro Woon (Extraordinary You – 2019), Byungchan, Lee Pil-mo (Legendele palatului: Kim Suro, regele de fier – 2010), Nam Yoon-Su (Extracurricular – 2020), Yoon-Kyoung Bae (Record of Youth) si altii.

Regele de portelan – serial coreean Netflix

Serialul Regele de portelan are un singur sezon alcatuit din 20 de episoade. In prezent, pe Netflix sunt disponibile 4 episoade, urmand ca vineri, 5 noiembrie, sa fie difuzate inca doua episoade.

Desi nu a fost confirmata inca reinnoirea serialului cu un nou sezon, exista zvonuri ca vom vedea si sezonul 2 cu un numar de episoade asemanator sezonului 1. Vom actualiza acest articol daca vom avea informatii suplimentare despre sezonul 2.

Pe IMDb, Regele de portelan a obtinut nota 7.8 din 191 de recenzii.
In tara natala, serialul istoric este difuzat de KBS2.

Pe Netflix au fost adaugate recent si alte seriale sud coreene precum Numele meu sau Cha-Cha-Cha la malul marii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII