Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH)

Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH) – In acest articol vom detalia preturile si beneficiile pachetelor de televiziune prin cablu si televiziune prin satelit, vom actualiza periodic lista cu abonamente.

Preturile abonamentelor de televiziune prin cablu sunt urmatoarele:
Analogic (26 RON)
-pana la 60 de canale TV;
-peste 60 de canale TV online disponibile prin aplicatia Digi Online;

Digital (30 RON)
-141 canale TV digitale dintre care 32 canale sunt in format HD;
-peste 60 de canale TV online disponibile prin aplicatia Digi Online;
-primul echipament se ofera in custodie (decodor SD/HD, smart cam);

In anumite zone rurale, in oferta Digi exista si pachetele Analogic Popular (21 RON – 60 canale TV) si Digital Popular (25 RON – 140 canale TV) insa pentru a verifica daca putem opta si in zona noastra pentru aceste pachete, este necesar sa discutam cu un reprezentant Digi.
Extraoptiunile disponibile pe reteaua de cablu Digi sunt:

 • HBO (13 RON) – contine posturile HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD;
 • Maxpack (15 RON) – contine posturile HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD si Cinemax 2;
 • Film Now (3 RON) – contine canalul propriu Digi, Film Now HD;
 • 4k (5 RON) – extraoptiune lansata recent in locul optiunii Digi 4k, contine posturile Digi 4k si Eurosport 4k;
 • Adult (1 RON) – contine canalul pentru adulti SuperOne HD;

Pretul abonamentelor de televiziune prin satelit (DTH) in reteaua Digi sunt:

DigiTV Popular (17 RON)
-peste 25 de canale TV;

DigiTV Baza (25 RON)
-86 de canale TV;

In cazul abonamentelor de televiziune prin satelit, se adauga urmatoarele costuri:

 • 150 de lei fiecare receptor; putem achizitiona integral sau in 6 rate;
 • 75 de lei kitul de antena – optional, daca nu avem un kit personal;
 • 50 de lei taxa de instalare – optional, daca dorim instalarea antenei de un instalator autorizat Digi;
 • 50 de lei taxa de activare – doar daca optam pentru perioada contractuala nedeterminata sau pe 12 luni, daca optam pentru 24 de luni atunci nu platim taxa de activare;

Extraoptiunile disponibile pe satelit (DTH) la Digi sunt:

 • HBO (13 RON) – contine posturile HBO, HBO2, HBO3;
 • Maxpack (15 RON) – contine posturile HBO, HBO2, HBO3, Cinemax;
 • Film Now (3 RON) – contine canalul propriu Digi, Film Now;
 • Adult (1 RON) – contine canalul pentru adulti SuperOne;
 • Maghiar (1 RON) – contine urmatoarele canalele maghiare : M1, TV4, ATV, Duna, Duna World, M2, RTL2, Magyar Slager TV, Comedy Central HU, Comedy Central Family, RTL Klub, Sorozat+, Muzsika TV, RTL+, Cool TV, Minimax HU, Film +, Mozi+, TV2, Prime, Film 4, Hit Music Channel HU, Music Channel HU, M5, Digi World HD HU, M1 HD, M2 HD, Duna TV HD, RTL Klub HD, TV2 HD, Hir TV;

Avand pachetul Popular putem opta doar pentru optiunile Film Now, Adult si Maghiar. Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH)

Alte observatii privind posibile costuri suplimentare:

 • pentru televiziunea digitala prin cablu, daca dorim un al doilea echipament (receptor, smart cam) pretul este 5 RON pe luna pentru fiecare echipament nou;
 • pentru televiziunea prin satelit avem optiunea sa folosim un kit de antena personal sau sa-l cumparam de la Digi, pretul fiind 75 RON;
 • receptoarele pentru satelit se cumpara, fiecare costa 150 RON si poate fi platit integral sau in rate (6 sau 12 rate);

Avand in vedere ca Digi a lasat necriptate toate programele din pachetul de baza de cablu, daca avem un televizor cu receptor DVB-C putem opta pentru pachetul Analogic care este mai ieftin, deoarece vom receptiona toate programele din pachetul Digital cu doar 26 RON pe luna. Insa, daca dorim o extraoptiune, atunci trebuie sa trecem la Digital si sa luam un echipament separat (smart cam sau receptor Digi) pentru decriptarea canalelor din extraoptiunea dorita.

Fiind abonati Digi putem viziona programe disponibila exclusiv in reteaua lor precum Digi Sport (1, 2, 3, 4), Digi World, Digi Animal World, Digi Life sau Digi 4k. Asadar, daca ne intrebam cat costa abonamentul TV la Digi, gasim mai sus toate informatiile despre preturile serviciilor TV practicate de RCS – RDS.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre preturile si pachetele DigiTV, lasati un comentariu mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

461 COMENTARII

  • Da se poate face ceva o sugestie la departamentul Relatii Clientii in care le spuneti ce posturi doriti in HD. Sau puteti scrie si aici pe site ce posturi doriti in hd.

  • Pe DTH Digi are foarte putine posturi in HD.
   Puteti face o sugestie catre ei insa nu va garanteaza nimeni ca vor introduce mai multe.
   Daca doriti o solutie rapida pentru mai multe posturi HD, treceti la alt operator DTH.

 1. Sunt abonat UPC-VODAFONE. Cablu (140 programe si HBO)+Internet(router +un amplificator de semnal pt distanta)= 53 lei. Sunt probleme cu internetul dese.Doresc o oferta de la DIGI.
  Com. Limanu, Jud. Constanta.

  • In ceea ce priveste televiziunea, gasiti oferta mai sus, in articol.
   Internetul va costa 17 lei pe luna (Fiberlink Popular, viteze download de maxim 45/95/300 Mbps) sau 25 lei pe luna (Fiberlink Gigabit Popular, viteze download de maxim 500/940 Mbps, depinde de zona), in functie de infrastructura. Posibil sa existe si o campanie in desfasurare prin care sa primiti reducere 50% timp de 6 sau 12 luni, sau poate chiar vouchere cadou, pentru detalii va recomand sa sunati la relatii cu clientii Digi Constanta la numarul 0341400414.

  • Cea mai scurta grila de cablu rcs rds este analog 58 posturi si internet 30 lei sau 17 lei daca sunteti intr-o zona rurala.Sunati la Relatii Clientii sau prezentati-va intr-un magazin digi cu buletinul.

 2. Locuiesc in constanta str.*nr.* iar televizorului meu îi trebuie conectare internet(nu are wifi). Sînt abonat la d-voastra de 1 an iar cind am fost sa ma interesez daca pot trage internet,mi sa spus ca nu aveti zona in perimetrul meu.Ok am ìnteles,cerînd o alta optiune de a avea internet,card ori ruter,primind instant optiunea nu exista!!!! Ce pot face sa am internet pe tv atita timp cit sint clientul d-voastra?

 3. Buna Ziua . Am abonament digi satelit si detin pachetu de baza . Pot modifica aceasta optiune online ? As dori un alt pachet care sa contina si digi 3 – 4 in format HD .

  • Digi Sport 3,4 nu sunt in format HD pe satelit sunt doar pe cablu. Pe satelit in format HD sunt doar posturile Digi Sport 1 ,2 pentru ele nu trebuie sa va luati o alta extra optiune ele sunt in baza. Se poate modifica orice optiune online daca aveti cont pe DigiRomania.ro

  • Buna ziua . Daca achizitionez un pachet internet + tv , in Bucuresti , pot vedea cele 70 de canale online , oriunde in lume, daca ma conectez de pe un smart tv ?

 4. Sunt un abonat al dv. din jud.Harghita și aș dori să mai fac un abonament digital la 30 ron. sau ceva apropriat, ptr. părinții mei care au domociliul în loc. Bicazu Ardelean, Centru, Neamț, ptr.televiziune dacă se poate și să-mi fie mie facturat lunar abonamentul, ei fiind mai în vârstă, și mișcându-se mai greu.

 5. Buna ziua am un abonament satelit si unul cablu , cum situatia actuala nu-mi permite sa fac vacanta in tara . intrebarea mea este cum sa reziliez , anulez contractul care este deja depasit de 2 ani

 6. Buna ziua!! Dețin 3 receptoare care merg pe o singura antena ( oala) având doua case la o distanță de 30 m , ma gândeam daca s-ar putea monta încă o antena separat la un receptor din cele 3 și sa anulez cablul care face legătura dintre case ! M-ar interesa costul de instalare la cea de a doua antena ! Multumesc

  • Da se poate iar taxa este de 50 de lei daca apelati la un instalator digi. Dar va trebui sa faceti rost de a 2 a antena se gasesc mult mai ieftin fata de cat platiti la ei 75 lei.

 7. Buna ziua am de la digi tv prin satelit,am activate toate opțiunile dar maxpack-ul lu merge pe ambele tv,oare de ce,la un tv merge ok iar la celălalt doar scrisul de la filme si scrie ca nu am acces multumesc