Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH)

Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH) – In acest articol vom detalia preturile si beneficiile pachetelor de televiziune prin cablu si televiziune prin satelit, vom actualiza periodic lista cu abonamente.

Preturile abonamentelor de televiziune prin cablu sunt urmatoarele:
Analogic (26 RON)
-pana la 60 de canale TV;
-peste 60 de canale TV online disponibile prin aplicatia Digi Online;

Digital (30 RON)
-141 canale TV digitale dintre care 32 canale sunt in format HD;
-peste 60 de canale TV online disponibile prin aplicatia Digi Online;
-primul echipament se ofera in custodie (decodor SD/HD, smart cam);

In anumite zone rurale, in oferta Digi exista si pachetele Analogic Popular (21 RON) si Digital Popular (25 RON) insa pentru a verifica daca putem opta si in zona noastra pentru aceste pachete, este necesar sa discutam cu un reprezentant Digi.
Extraoptiunile disponibile pe reteaua de cablu Digi sunt:

 • HBO (13 RON) – contine posturile HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD;
 • Maxpack (15 RON) – contine posturile HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD si Cinemax 2;
 • Film Now (3 RON) – contine canalul propriu Digi, Film Now HD;
 • 4k (5 RON) – extraoptiune lansata recent in locul optiunii Digi 4k, contine posturile Digi 4k si Eurosport 4k;
 • Adult (1 RON) – contine canalul pentru adulti SuperOne HD;

Pretul abonamentelor de televiziune prin satelit (DTH) in reteaua Digi sunt:

DigiTV Popular (17 RON)
-peste 25 de canale TV;

DigiTV Baza (25 RON)
-86 de canale TV;

Extraoptiunile disponibile pe satelit (DTH) la Digi sunt:

 • HBO (13 RON) – contine posturile HBO, HBO2, HBO3;
 • Maxpack (15 RON) – contine posturile HBO, HBO2, HBO3, Cinemax;
 • Film Now (3 RON) – contine canalul propriu Digi, Film Now;
 • Adult (1 RON) – contine canalul pentru adulti SuperOne;
 • Maghiar (1 RON) – contine urmatoarele canalele maghiare : M1, TV4, ATV, Duna, Duna World, M2, RTL2, Magyar Slager TV, Comedy Central HU, Comedy Central Family, RTL Klub, Sorozat+, Muzsika TV, RTL+, Cool TV, Minimax HU, Film +, Mozi+, TV2, Prime, Film 4, Hit Music Channel HU, Music Channel HU, M5, Digi World HD HU, M1 HD, M2 HD, Duna TV HD, RTL Klub HD, TV2 HD, Hir TV;

Avand pachetul Popular putem opta doar pentru optiunile Film Now, Adult si Maghiar. Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH)

Alte observatii privind posibile costuri suplimentare:

 • pentru televiziunea digitala prin cablu, daca dorim un al doilea echipament (receptor, smart cam) pretul este 5 RON pe luna pentru fiecare echipament nou;
 • pentru televiziunea prin satelit avem optiunea sa folosim un kit de antena personal sau sa-l cumparam de la Digi, pretul fiind 75 RON;
 • receptoarele pentru satelit se cumpara, fiecare costa 150 RON si poate fi platit integral sau in rate (6 sau 12 rate);

Avand in vedere ca Digi a lasat necriptate toate programele din pachetul de baza de cablu, daca avem un televizor cu receptor DVB-C putem opta pentru pachetul Analogic care este mai ieftin, deoarece vom receptiona toate programele din pachetul Digital cu doar 26 RON pe luna. Insa, daca dorim o extraoptiune, atunci trebuie sa trecem la Digital si sa luam un echipament separat (smart cam sau receptor Digi) pentru decriptarea canalelor din extraoptiunea dorita.

Fiind abonati Digi putem viziona programe disponibila exclusiv in reteaua lor precum Digi Sport (1, 2, 3, 4), Digi World, Digi Animal World, Digi Life sau Digi 4k. Asadar, daca ne intrebam cat costa abonamentul TV la Digi, gasim mai sus toate informatiile despre preturile serviciilor TV practicate de RCS – RDS.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre preturile si pachetele DigiTV, lasati un comentariu mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

77 COMENTARII

  • Digi nu ofera SMART CAM pentru tv cu DVBS2. Ei ofera doar receptoare cu, cartele inperechiate cu receptoarele. Singurul operator care ofera SMART CAM pentru DTH este Orange.

 1. Decodoarele digi satelit se infierbant n ai la jumatate din grila EPG nici nu ti apare instant emisiunea cand comuti pe canale sunt slabe daca n ai astea,clar,asta se omite sa se spuna,le cumperi cu doar un an garantie singurul operator la care le cumperi

  • Buna ziua,
   La Digi abonamentele recomandate sunt urmatoarele:
   Pentru televiziune, pachetul Digital, 141 canale TV digitale dintre care 33 sunt HD, pretul este 30 RON si primim inclusiv un smart cam sau decodor (SD/HD) in custodie.
   Pentru Internet, Fiberlink 300, avem o viteza maxima download 300 mbps, fibra optica, se monteaza si un echipament cu functie wifi inclusa, pretul este 30 RON pe luna.
   Daca faceti comanda online pe site-ul Digi Romania, beneficiati de reducere 50% timp de 4 luni la abonamente, conform ofertei in vigoare Digi. De asemenea, in luna februarie vor fi 5 zile in care Digi va oferi o reducere mai mare la abonamentul de internet (posibil sa ofere reducere 50% timp de 6 luni sau timp de 12 luni, inca nu se stie sigur, vor anunta in februarie). Deci, daca sunteti interesat, va recomand sa asteptati acea oferta din februarie.

 2. Buna ziua.Exista vreo posibilitate de a vedea digi 4k pe dth?Ori macar digi 3 si 4 hd?Sau ,am vazut niste decodoare hd 4k pe piata libera gen emag prin care sa treaca,cablul de la antena pentru a vedea mai bine?

 3. La Digi tv taxa de instalare o platesti in prima luna de contract si primesti toata grila gratuit o luna.la dth e o problema ca le cumperi decodoarele.dar dupa ce termini de platit si sunt proprietatea clientului m-ai ai garantie la ele,cat timp esti client fidel in caz de nevoie posibil aici sa te puna pe o lista de asteptare,sau cumperi iar decodor

 4. Vă rog să-mi spuneți dacă în comuna Piatra Șoimului, jud Neamț, este posibilitatea de abonament pentru programe tv prin cablu, sau doar cu antena prin satelit ? Eu locuiesc în Piatra Neamț, întreb pentru o verișoară…

 5. In Rovinita Mare, com Denta jud. Timis, sa introdus fibra optica pina la intrarea in sat dinspre satul Opatita. Muncitorii au zis ca pentru firma RCS -RDS. Acest lucru sa petrecut cu citiva ani in urma. Locuitorii asteapta conectare la reteaua de cablu, dar fara succes. In sat nu exista retea de cablu si nici semnal multumitor pentru internet 4G. Va asteptam cu drag.

 6. 1.Campina, ph, str. Plevnei, am semnal slab la telefon, cand remediati ?
  2. Tot pe aceas strada, cind vom avea tv. Prin cablu?
  Am vazut ca sa tras deja fibra optica pe stalpi.

  • 1 O data cu punerea in functiune a retelei catv la dvs in regiune veti avea un semnal mai bun si la telefonul mobil. 2 Daca sa tras fibra optica pe stalp in scurt tim veti fi cablat. Ati facut contract? Au venit reprezentanti pe teren?

  • 1. Sunati la relatii cu clientii Digi la numarul 0314007777 pentru verificarea semnalului in zona.
   2. Ati verificat intr-un sediu Digi daca exista retea pe strada dvs iar daca nu exista, daca exista planuri pentru dezvoltare in zona?

 7. Pt o locuinta la tara care merg mai rar sa prind cateva posturi romanesti , ce pachet sa achizitionez sau sa cumpar echipament Ce mi recomandati?Va multumesc

  • Daca doriti de la digi in secial va recomand DTH. Receptorul il cumparati integral sau in rate si pachetul Popular de 17 lei. Sau Free Sat DTH. Cu un receptor Satelit de pe piata 300-400 lei o cartela free sat 60 lei o platiti o singura data. Tot pachetul de programe costa 99 lei (pe an). Dvs decideti ,ca sfat va recomand Free Sat, daca nu aveti pretenti mari. Sunt toate posturile cu audienta in ro la free sat Antenele 1,3, Star Happy posturile Pro.

  • Instalarea este gratuita se plateste o taxa de activare a cartelei de 50 de lei. O parte din materiale sunt gratuite( 10 metri de cablu) Daca depaseste acest metraj vi se factureaza in prima factura. Mai multe detali le aflati in magazinul digi din localitatea dvs.

  • Taxa de instalare este subventionata 100% daca optati pentru perioada contractuala. Daca reziliati cat timp sunteti sub perioada contractuala, vi se va emite acea taxa de reziliere.
   Intr-adevar, materialele se platesc.
   Din cate stiu, in acest moment este valabila oferta cu 50% reducere timp de 4 luni doar la abonare online pe site-ul Digi Romania.

   • Scrie destul de clar

    „pentru televiziunea digitala prin cablu, daca dorim un al doilea echipament (receptor, smart cam) pretul este 5 RON pe luna pentru fiecare echipament nou;”

    • Da Bogdan ai dreptate 100% nu te-am contrazis , doar ca in material sa omis pretul, camului, si este trecut doar pretul receptorului de fapt chiria lui ok? Eu nu am scris ca nu ai dreptate. Corect era Receptor (5 Lei ), cam (2,99 ) daca se scria ca la carte.

 8. Cat costa abonamentul la cablu daca instalez internet 4 televizoare si 3 telefoane?
  Localitatea GARDA DE SUS si operatordigi(nu stiu ce operatori sunt pe piata!)
  Eu am tv pe parabola si vrea sa trec pe cablu.

  • In Garda de Sus, Alba exista acoperire pentru reteaua prin fibra optica Digi, pachetele disponibile national costa 26 RON (Analog) sau 30 RON (Digital). Puteti intreba la relatii cu clientii Digi la numarul 0358400414 daca exista si pachete rurale in zona dvs, caz in care abonamentele ar fi mai ieftine.
   Legat de telefonia mobila, abonamentele Digi Mobil Optim Nelimitat vor costa 3.5 euro bucata si aveti minute nelimitate in toate retelele nationale. Telefoanele costa in functie de modelul dorit.

   • In zona rurala preturile difera. Ce ai spus tu Bogdan se aplica la oras. Rural preturile oficiale sunt 21 lei cablu analog digital 24 lei internet 17 lei fiber 100 sau 300 ceva de genu. Dar daca vi de la alta firma de cablu poti optine si 17 lei cablu(in 2 ani de contract) si/ sau 9 lei( in primul an de contract).

     • Eu in 2018 m-am abonat intr-o zona rurala si la tara pentru cablu analog am optinut in primul an ca am venit de la akta la digi 9 lei cablu analog iar din al 2 lea an platesc 21 lei. Cine venea sa spunem de la DTH Digi in primul an platea 17 lei analog si din al 2-lea 21 lei. La oras se plateste 26 lei analog.