Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH)

Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH) – In acest articol vom detalia preturile si beneficiile pachetelor de televiziune prin cablu si televiziune prin satelit, vom actualiza periodic lista cu abonamente.

Preturile abonamentelor de televiziune prin cablu sunt urmatoarele:
Analogic (26 RON)
-pana la 60 de canale TV;
-peste 60 de canale TV online disponibile prin aplicatia Digi Online;

Digital (30 RON)
-141 canale TV digitale dintre care 32 canale sunt in format HD;
-peste 60 de canale TV online disponibile prin aplicatia Digi Online;
-primul echipament se ofera in custodie (decodor SD/HD, smart cam);

In anumite zone rurale, in oferta Digi exista si pachetele Analogic Popular (21 RON – 60 canale TV) si Digital Popular (25 RON – 140 canale TV) insa pentru a verifica daca putem opta si in zona noastra pentru aceste pachete, este necesar sa discutam cu un reprezentant Digi.
Extraoptiunile disponibile pe reteaua de cablu Digi sunt:

 • HBO (13 RON) – contine posturile HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD;
 • Maxpack (15 RON) – contine posturile HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD si Cinemax 2;
 • Film Now (3 RON) – contine canalul propriu Digi, Film Now HD;
 • 4k (5 RON) – extraoptiune lansata recent in locul optiunii Digi 4k, contine posturile Digi 4k si Eurosport 4k;
 • Adult (1 RON) – contine canalul pentru adulti SuperOne HD;

Pretul abonamentelor de televiziune prin satelit (DTH) in reteaua Digi sunt:

DigiTV Popular (17 RON)
-peste 25 de canale TV;

DigiTV Baza (25 RON)
-86 de canale TV;

In cazul abonamentelor de televiziune prin satelit, se adauga urmatoarele costuri:

 • 150 de lei fiecare receptor; putem achizitiona integral sau in 6 rate;
 • 75 de lei kitul de antena – optional, daca nu avem un kit personal;
 • 50 de lei taxa de instalare – optional, daca dorim instalarea antenei de un instalator autorizat Digi;
 • 50 de lei taxa de activare – doar daca optam pentru perioada contractuala nedeterminata sau pe 12 luni, daca optam pentru 24 de luni atunci nu platim taxa de activare;

Extraoptiunile disponibile pe satelit (DTH) la Digi sunt:

 • HBO (13 RON) – contine posturile HBO, HBO2, HBO3;
 • Maxpack (15 RON) – contine posturile HBO, HBO2, HBO3, Cinemax;
 • Film Now (3 RON) – contine canalul propriu Digi, Film Now;
 • Adult (1 RON) – contine canalul pentru adulti SuperOne;
 • Maghiar (1 RON) – contine urmatoarele canalele maghiare : M1, TV4, ATV, Duna, Duna World, M2, RTL2, Magyar Slager TV, Comedy Central HU, Comedy Central Family, RTL Klub, Sorozat+, Muzsika TV, RTL+, Cool TV, Minimax HU, Film +, Mozi+, TV2, Prime, Film 4, Hit Music Channel HU, Music Channel HU, M5, Digi World HD HU, M1 HD, M2 HD, Duna TV HD, RTL Klub HD, TV2 HD, Hir TV;

Avand pachetul Popular putem opta doar pentru optiunile Film Now, Adult si Maghiar. Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH)

Alte observatii privind posibile costuri suplimentare:

 • pentru televiziunea digitala prin cablu, daca dorim un al doilea echipament (receptor, smart cam) pretul este 5 RON pe luna pentru fiecare echipament nou;
 • pentru televiziunea prin satelit avem optiunea sa folosim un kit de antena personal sau sa-l cumparam de la Digi, pretul fiind 75 RON;
 • receptoarele pentru satelit se cumpara, fiecare costa 150 RON si poate fi platit integral sau in rate (6 sau 12 rate);

Avand in vedere ca Digi a lasat necriptate toate programele din pachetul de baza de cablu, daca avem un televizor cu receptor DVB-C putem opta pentru pachetul Analogic care este mai ieftin, deoarece vom receptiona toate programele din pachetul Digital cu doar 26 RON pe luna. Insa, daca dorim o extraoptiune, atunci trebuie sa trecem la Digital si sa luam un echipament separat (smart cam sau receptor Digi) pentru decriptarea canalelor din extraoptiunea dorita.

Fiind abonati Digi putem viziona programe disponibila exclusiv in reteaua lor precum Digi Sport (1, 2, 3, 4), Digi World, Digi Animal World, Digi Life sau Digi 4k. Asadar, daca ne intrebam cat costa abonamentul TV la Digi, gasim mai sus toate informatiile despre preturile serviciilor TV practicate de RCS – RDS.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre preturile si pachetele DigiTV, lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

687 COMENTARII

  • Buna ziua. Abonament tv analog costa 21 lei ( zona rurala) 26 lei ( zona urbana). In acesti bani puteti receptiona peste 190 de canale digitala cu un tv cu DVBC incorporat. Pachet digital 25/30 de lei daca doriti sa receptionati extra pachete. pachetele de internet costa 15/ 30 lei Fiberlink 500. 25/ 40 lei Fiberlink 1000. La care se adauga 3 lei chiria router. Abonametele mobile costa de la 2 euro, 3 euro sau 5 euro. Daca doriti sa faceti abonamente la Digi sunati la Relatii Clientii 031 400 4600.

 1. Am solicitat de 12 zile montarea unui rutar la unul din abonamentele mele( sant 2 abonamente la aceeasi adresa Cluj/N) dupa 5 telefoane si 3 sesizari la locatia de unde am ridicat rutarul, doar promisiuni. Probabil nu mai sant intesant pt digi deoarece platesc pe 6 luni in avans.O sa solicit rezilerea contractului si returnarea diferentei.

  • Buna seara,
   In contract este trecut termenul de maxim 90 de zile insa in peste 90% din cazuri nu dureaza atat. In ultima perioada, toate cazurile stiute au fost instalate mult mai repede, in maxim 1-2 saptamani. Depinde de numarul de cereri si de angajatii disponibili, un termen exact nu prea poate nimeni sa va ofere.

 2. Buna ziua.Ma interesează un abonament de televiziune și internet în jud.DIMBIVITA,com SLOBOZIA MOARA.Cat costa și dacă se poate traversarea pe sub pământ de la stâlp.Va mulțumesc.

 3. Daca sunt in carantina, pot suna si cere conectarea la cablu si internet inainte de iesirea din carantina? Va veni cineva sa intaleze internetul si cablu daca eu sunt in carantina sau instalarea se face doar dupa iesirea din carantina?

  Ps: a mai fost cablu si jnternet la adresa mea anterior….

  • In ce zona va intereseaza rural sau urban? In rural preturile sunt de obicei asa : cablu tv analog 21 lei internet 15 lei. In urban preturile sunt putin mai mari. TV analog 26 lei internet 30 lei.

 4. Doresc abonament la digi prin satelit eu sunt acasa acuma venit din italiea in bucuresti pina in septembrie si foresc un abonament ca sa poata fustiona si in italiea doresc un abonament tv si telefon internet digi. Va multumesc
  Adresa mea este sold. **** *** nr.** b*.* sc.* etj.* ap.** sect.* Bucuresti.
  Nr telf. ******** . Adtept un raspuns de la dumneavoastra. Cu stima si respect Mihai ibanescu.

  • Noi nu suntem Digi Prezentati-va intr-un magazin Digi. Stiu ca Digi Mobil este si in Italia asa ca abonament de telefonie mobila puteti face si in Italia. Abonament de satelit se face doar in tara nu si in strainatate Digi nu asigura instalarea echipamentelor ( antena si receptorul) in afara tarii.