Resident Evil: Biohazard – sezonul 2 Netflix
In acest material vom continua sa va recomandam seriale disponibile pe platformele de streaming.

Resident Evil: Biohazard (2022) a fost unul dintre cele mai asteptate seriale de anul acesta si este disponibil pe Netflix. Serialul spune o poveste horror despre un viitor apropiat in care lumea se schimba complet. Actiunea serialului se desfasoara pe doua planuri, in 2022 si in 2036.

Suntem in anul 2036 unde lumea este complet schimbata. Lumea devine dependenta de un drog numit Joy (bucurie). Acest drog transforma 70-80% din populatia planetei intr-un soi de zombii ahtiati dupa sange.

In 2022 apare o societate, Umbrella Academy care creaza un medicament prin care consumatorii medicamentului ar trebui sa se simta fericiti, fara dureri, insa acest medicament scapa de sub control iar consumatorii devin zombii dependenti de sange.

Acest medicament este creat de doctorul Albert Wesker (Lance Reddick). El are doua fiice: Jade Wesker (Ella Balinska) si Billie Wesker (Adeline Rudolph), care in timp ajung sa conduca Umbrella Academy.

In anul 2036, Jade Wesker devine cercetator in medicina in incercarea de a gasi un leac asupra drogului Joy. In timp ce studiaza cativa zombii si in incercarea ei de a supravietui intr-o astfel de lume, Jade isi aduce aminte cum a inceput totul si cum s-a transformat si sora sa, Billie.

Resident Evil: Biohazard – sezonul 2 Netflix

Transformarea lui Billie se produce intr-un ritm mai lent fata de ceilalti oameni si nu este dusa pana la capat. Sangele ei incetineste transformarea sa in zombi. Din toata populatia planetei, doar 15 milioane de oameni raman netransformati in zombi.

Serialul Resident Evil: Biohazard este facut dupa jocul video cu acelasi nume. Inainte ca platforma de streaming sa realizeze acest serial, s-au lansat nu mai putin de 7 filme in care rolul principal a fost interpretat de Milla Jovovich (Alice).

Actrita Ella Balinska a jucat si in Ingerii lui Charlie (2019). Resident Evil: Biohazard are un sezon cu un total de 8 episoade, durata fiecarui episod este de 1 ora. Reprezentantii Netflix nu au confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 2, interesul este mare datorita francizei Resident Evil insa in general a obtinut recenzii slabe, pe IMDb are nota 3.9 din peste 33.000 de voturi.

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume si ofera abonatilor o gama variata de continut, de la filme si seriale pana la documentare si reality showuri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU