Apar din ce in ce mai multe zvonuri cum ca marea companie de servicii de telefonie, internet si televiziune Telekom si-ar face bagajele si ar pleca din Romania. Desi sunt relativi noi in tara noastra, se pare ca Telekom se si gandeste sa plece. Dupa cum stim, Telekom este o companie nemteasca ce a intrat pe piata din Romania in 2014 atunci cand a preluat Cosmote si Romtelecom.

Tot aceleasi voci sustin ca reteaua Telekom ar fi preluata de catre RDS si Orange. Mai exact, partea de telefonie mobila ar putea fi preluata de RDS iar partea de internet si televiziune va fi preluata de Orange.

RDS ar avea extrem de mult de profitat avand in vedere problemele pe care le are cu reteaua de telefonie mobila fiindca ar reusi sa-si imbunatateasca exponential reteaua. Deci RDS se va bucura de doua ori. Prima data pentru ca scapa de concurenta iar a doua oara pentru ca si-ar imbunatati reteaua mult mai rapid.

Pe de alta parte si Orange ar avea mult de castigat, avand sansa sa intre serios pe piata din Romania cu internet si televiziune.

Precizez din nou ca sunt doar zvonuri…

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.