Vinovatul / Scapa cine poate – Film Now
In acest material vom detalia filmele lunii ianuarie difuzate de postul Film Now.

The Guilty / Vinovatul (2018) – 18 ianuarie, 21:55. Joe Baylor (Jake Gyllenhaal) este un fost politist, care a fost retrogradat la serviciul de urgente 911. Intr-o zi, Joe raspunde la apelul telefonic al unei femei care cere ajutor. Dupa un timp in care cei doi au comunicat telefonic, apelul se intrerupe iar el incearca sa o salveze pe acea femeie doar cu ajutorul telefonului.

In incercarea sa de a o salva, fostul politist isi da seama ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Filmul Vinovatul are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Ready or not / Scapa cine poate (2019) – 20 ianuarie, ora 22. Acest film se va putea vedea si pe Pro Cinema pe 14 ianuarie, de la ora 23. Grace (Samara Weaving) urmeaza sa se marite, in ziua nuntii ea afla ca famila sotului sau este putin cam nebuna si mortala. Grace este obligata sa participe la un joc straniu daca doreste sa devina membra a noii familii.

Jocul se numeste de-a v-ati ascunselea iar ea trebuie sa supravietuiasca o noapte. Grace este vanata de membrii noii famili timp de o noapte. Daca nu este prinsa in timpul noptii, atunci a doua zi este primita in noua familie.
Scapa cine poate are durata de o ora si 35 de minute, pe IMDb a primit nota 6,8.

Vinovatul / Scapa cine poate – Film Now

The Rhythm Section / Ritmul Razbunarii (2020) – 22 ianuarie, ora 20. Familia lui Stephanie Patrick (Blake Lively) moare intr-un accident aviatic. De cand s-a petrecut accidentul, Stephanie are tentative de sinucidere pana in ziua in care afla ca acela nu a fost un accident ci un act de terorism.

In capul lui Stephanie incolteste ideea de razbunare. Pentru a descoperi cine sunt cei care au pus la cale atentatul, ea apeleaza la un detectiv. Filmul are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,4.

Pe parcursul lunii ianuarie, postul de televiziune Film Now va oferi abonatilor sai si alte filme interesante, printre acestea vom enumera filmele Sonic si Vanatorul de monstri care au fost difuzate in premiera in primele zile ale lunii ianuarie, respectiv pe 1 si 2 ianuarie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.