Seriale si filme difuzate de Diva in iulie
In acest material va vom prezenta filmele si serialele ce vor fi difuzate de postul Diva in  luna iulie.

In mintea criminalului (The Mentalist). Serialul incepe din 5 iulie si va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 21. Acesta este un serial politist care are 7 sezoane si 151 de episoade. Postul de televiziune Diva va redifuza in luna iulie doar 5 sezoane. Rolul Principal in acest serial il joaca actorul Simon Baker (Patrick Jane), personajul fiind un consultant al CBI-ului care urmareste sa prinda un criminal in serie ce i-a omorat familia.

Cu toate ca este sezon estival, Diva urmeaza sa difuzeze filme de Craciun in perioada 5-9 iulie, cate 2 filme pe zi de la ora 14. Printre aceste filme de Craciun vom aminti: Craciun la Plaza (5 iulie, este un film facut in 2019 gen romance), Reuniti de Craciun (6 iulie, este un film produs in 2018, gen romantic) si altele.

In zilele de duminica, postul Diva va difuza filme romantice de la ora 16, dupa cum urmeaza:
4 iulie – In cheia dragostei (In the key of love – 2019 ). Maggie Case (Laura Osnes) este o fotografa profesionista care pleaca din orasul natal. Dupa 2 ani, Maggie este angajata de sora fostului iubit al sau sa ii fie fotograf la nunta si astfel Maggie se reintalneste cu Jake, fostul prieten. Rolurile Principale din acest film sunt interpretate de Laura Osnes (Maggie Case) si Scott Michael (Jake).

Seriale si filme difuzate de Diva in iulie

11 iulie – Indragostiti la Roma (When in Rome 2010). Beth este o tanara din New York foarte ocupata care este anuntata de sora ei ca se marita cu un italian la Roma. Beth se duce la nunta surorii sale si acolo il va intalni pe Nick, de care Beth se indragosteste. Rolurile Principale ale acestui film sunt interpretate de actorii: Kristine Bell (Beth) si Josh Duhamel (Nick).

18 iulie – In inima Texasului.
25 iulie – O vara de vis.

Acestea sunt o parte din serialele si filmele lunii iulie la Diva, un post de televiziune ce apartine companiei NBC Universal. Diva difuzeaza filme si seriale.
NBC Universal mai detine si postul E! Entertaiment, disponibil in Romania.
Diva se afla in grilele celor mai mari operatori din tara noastra: Vodafone, Digi, Telekom si Orange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.