Castiga 100 de premii de la Minimax in Digi Online
Digi si Minimax invita abonatii si telespectatorii la un concurs. In perioada 1-15 iunie pe platforma Digi Online se va desfasura concursul Castiga 100 de premii de la Minimax in Digi Online.

La acest concurs pot participa abonatii Digi care au varsta minima de 18 ani, care au abonamente cumulate de TV si internet si care au cont pe platforma Digi Online. Daca indepliniti aceste conditii, accesati pagina concursului digionline.ro/Concurs-MINIMAX si completati formularul de inscriere. Acest formural contine: Nume, Prenume, ID Client si adresa de expediere (adresa unde va fi livrat premiul).

Iata ce puteti castiga pentru cei mici: 5 pachete MLP Magical Mane Rarity, 80 de seturi de carti a cate 3 titluri My Little Poney (carti de colorat) si 15 MLP Potion Dress Up AST. Castigatorii vor fi alesi in data de 18 iunie iar un participant poate castiga doar un premiu.

Castigatorii premilor vor fi anuntati telefonic sau prin alte mijloace de catre Tematic Cable SRL. In cazul in care castigatorii nu vor fi gasiti acasa de firma de curierat (dupa 3 vizite), premiul va fi inapoiat de catre curier la sediul RCS – RDS iar castigatorul trebuie sa se prezinte la sediu pana pe 15 august sa isi ridice premiul. Taxele de transport sau orice alte taxe vor fi suportate de castigatorul premiului.

Castiga 100 de premii de la Minimax in Digi Online

Serialul Micul meu ponei: Viata de ponei este difuzat de Minimax in fiecare zi de la ora 18:30.
Minimax este un post de desene animate lansat in Romania in 2001. Firma care detine Minimax a mai lansat in tara si alte posturi TV printre care enumeram: AMC, Film Cafe, Paprika, Jim Jam, CBS Reality si altele.

Minimax difuzeaza seriale indragite de cei mici, printre aceste seriale vom enumera: Curiosul George, Bebe Sef, Lassie si Prietenii sau Micul meu poney.

In Romania sunt si alte posturi de desene animate pentru toate varstele: Duck TV, Disney Channel, Disney Jr. si altele.

Digi este cel mai mare operator de telecomunicatii, fiind numarul 1 ca numar de abonati in Romania. Digi detine 4 posturi de sport (Digi Sport 1, 2, 3, 4), 1 post de stiri (Digi 24), 3 posturi de documentare (Digi World, Digi Life, Digi Animal World), 1 post de filme (Film Now), 3 posturi de muzica (U TV, H!t Music Channel, 1 Music Channel) si 4 posturi de radio (Pro FM, Digi FM, Dance FM si Chill FM, acesta din urma se va redenumi in curand Digi 24 FM).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU