Strengarii – sezonul 2 Netflix
Strengarii (The Irregulars – 2021) este unul dintre cele mai vizionate seriale Netflix in Romania la momentul actual, situandu-se pe locul 3 in Top 10 in Romania, dupa Spitalul Bellevue (locul 2) si Cine a ucis-o pe Sara? (primul loc).

Serialul Strengarii este de fantezie iar actiunea se desfasoara in Londra din epoca Victoriana unde o gasca de tineri este manipulata sa desluseasca mistere pentru sinistrul Doctor Watson si misteriosul partener al sau, Sherlock Holmes.

Pe IMDB, serialul a obtinut nota 5.3 din 4.376 de recenzii insa, in ciuda notei mici, este una dintre cele mai vizionate productii atat in Romania cat si la nivel global pe Netflix.

Strengarii – sezonul 2 Netflix
Primul sezon al serialului are 8 episoade. Momentan, nu a fost anuntata reinnoirea serialului pentru al doilea sezon insa avand in vedere interesul pentru astfel de productii pline de fantezie si mister, nu este exclus sa vedem o continuare a serialului.

Atentie! NU cititi mai departe daca nu doriti sa aflati „spoilere” cu informatii de la finalul primului sezon al serialului.

Un posibil sezon 2 ar raspunde la intrebarile aparute dupa finalul primului sezon. La final, Leo i-a marturisit lui Bea ca se va intoarce la viata sa roiala, primind in schimb ajutor pentru gasirea prietenului sau, Billy. Asadar, e posibil sa il vedem pe acesta in urmatoarele episoade ale sezonului urmator.

In ultima scena, Bea il intreaba pe Watson cum poti sa nu mai iubesti pe cineva atunci cand iubirea doare prea tare, acesta raspunzandu-i ca „nu poti”. Acest lucru poate explica de ce Sherlock a incercat sa isi regaseasca vechea iubire, de ce Bea nu va putea trece peste pierderea lui Leo si de ce Watson nu va putea trece peste absenta lui Sherlock.

Fara Sherlock, serialul Strengarii se va schimba complet insa nu neaparat in rau. Ar putea trece de la o alta productie a carui actiune se desfasoara in jurul lui Sherlock Holmes la un serial sci-fi diferit.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare despre o posibila reinnoire a serialului sau despre anularea acestuia, dupa caz.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.