Pana cand viata ne va desparti / Din nou la 15 ani – Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre cateva seriale in limba portugheza ce vor fi adaugate in curand pe Netflix.

Pana cand viata ne va desparti (Até Que a Vida Nos Separe / Until life do us part – 2021) este un serial portughez de drama lansat in tara natala pe 3 februarie 2021.

Familia Paixão detine o ferma unde se organizeaza nunti insa afacerea nu merge prea bine. In timp ce iubirea dintre parinti, Vanessa si Daniel, pare sa se fi sfarsit, bunicii Luisa si Joaquim sunt inseparabili. Copiii Rita si Marco au opinii diferite despre dragoste.

Din distributia serialului fac parte actorii Rita Loureiro, Dinarte Branco, Madalena Almeida, Diogo Martins, Henriqueta Maia, Teresa Tavares (Blood of My Blood – 2011), José Condessa, Lourenço Ortigão, Albano Jerónimo (The Domain – 2019), José Mata si altii.

Serialul de drama este primul serial portughez achizitionat de Netflix si are un singur sezon alcatuit din 8 episoade. Serialul nu va avea sezonul 2, ramanand cu un singur sezon.
Pe IMDb are nota 7.8 din 185 de recenzii.
Netflix va adauga serialul Pana cand viata ne va desparti de joi, 10 februarie.

Pana cand viata ne va desparti / Din nou la 15 ani – Netflix

Din nou la 15 ani (Back to 15 / De volta aos 15) este o noua serie braziliana de comedie. Nemultumita atat de viata personala cat si de cea profesionala, Anita descopera o metoda sa calatoreasca in timp pentru a avea din nou 15 ani. Urmarind serialul vom vedea daca va reusi sa isi schimbe trecutul.

Primul sezon al acestui serial va avea 6 episoade cu o durata de aproximativ 40 de minute. In serial vom vedea actorii Maisa Silva, Amanda Azevedo, Camila Queiroz, Lucca Picon, Gabriel Stauffer si altii.
Serialul Din nou la 15 ani va fi disponibil pe Netflix din 25 februarie.

Idei de vanzare (Ideias à Venda / The big shot game show) este un reality show brazilian ce va fi disponibil pe Netflix de miercuri, 9 februarie.

In acest reality show prezentat de Eliana, patru antreprenori indrazneti isi vor dezvolta si prezenta produsele in fata unui juriu si a unui grup format din 100 consumatori.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.