Telekom te trimite in Telekalatorie
Odata cu promotia de Black Friday anuntata in cursul zilei acesteia de Telekom, este lansat si un nou concurs numit Telekalatorie prin care putem castiga un voucher de 450 de euro pentru o destinatie catre care am dori sa calatorim.

Conditii inscriere in campania Telekom Telekalatorie
Pentru a ne inscrie in aceasta tombola, este necesar sa indeplinim urmatoarele conditii.

  1. Sa detinem o oferta Telekom Black Friday, concret trebuie sa detinem o cartela SIM activa Telekom primita in cadrul ofertei Black Friday, numarul cartelei se va inregistra in landing page-ul acestei campanii (telekom.ro/telekalatoria) ca dovada a eligibilitatii. Conturile de pe numele nostru nu trebuie sa fie suspendate pentru neplata si nu trebuie sa avem restante la Telekom.

2. In sectiunea Spune-ne care este telekalatoria care te-a impresionat sa scriem in cateva randuri destinatia favorita din Romania in care am dori sa ne intoarcem in vacanta si sa incarcam o imagine din destinatia respectiva. Tot aici trebuie sa mentionam numele complet si adresa e-mail de contact.

Fiecare abonat se poate inscrie o singura data in acest concurs.
Castigatorul concursului va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat pe 4 decembrie 2020. Premiul consta intr-un voucher de calatorie in valoare de 450 de euro (TVA inclus) pe care il putem utiliza intr-o vacanta in Romania, in destinatia de vacanta favorita. Inmanarea premiului se va face in termen de maxim 60 de zile de la data anuntarii castigatorului (un termen destul de mare).

Telekom te trimite in Telekalatorie
Reamintim ca Telekom a anuntat astazi promotia Black Friday, disponibila de azi pana pe 29.11.2020, pe scurt putem beneficia de urmatoarele:

  • Mobil Nelimitat gratuit o luna
  • televizor LED Vortex HD gratuit la contractarea unui pachet de minim 3 servicii fixe diferite
  • reduceri la serviciile fixe de 50% timp de 6 sau 3 luni, in functie de serviciu
  • reduceri la smartphone-urile achizitionate la abonamente noi sau la migrarea de pe prepay pe abonament

Vor fi extrase doua persoane, castigatorul si o rezerva. Daca din anumite motive castigatorul nu va putea fi validat, noul castigator va fi rezerva extrasa.

In landing page-ul concursului sunt afisate si doua clipuri incarcate pe YouTube de catre reprezentantii blogului de calatorie Lipa-Lipa pentru promovarea concursului Telekalatorie.

Pana in prezent, Digi, Orange si Telekom au anuntat reducerile de Black Friday pentru serviciile de telecomunicatii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.