The Witcher: Cosmarul Lupului – animatie Netflix
Asa cum v-am obisnuit vom continua si in acest material sa va facem recomandari in privinta unor seriale si filme disponibile pe platforma Netflix. Daca v-am prezentat recomandari de seriale si filme pentru intreaga familie acoperind aproape toate genurile, de la filme rusesti, filme de desene animate, la seriale coreene, in acest material vom prezenta un film animat care credem va fi foarte bine primit de iubitorii acestui gen.

The Witcher: Cosmarul Lupului (The Witcher: Nightmare of the Wolf) va fi disponibil pe platforma Netflix din 23 august. Seria reprezinta un prequel al serialului The Witcher care este disponibil pe platforma Netflix.

Povestea seriei, pe scurt:
The Witcher: Cosmarul Lupului este o poveste despre trecutul vanatorilor de monstri. Actiunea se petrece inainte sa apara Geralt (interpretat in serialul The Witcher de Henry Cavill). In aceasta animatie, personajul principal este un tanar pe nume Vesemir (vocea lui Theo James) care se hotaraste sa scape de saracie omorand monstri pe bani. Vesemir este curajos si neinfricat insa va primi o lectie importanta intr-o zi in care va aparea un monstru ciudat care va aduce teroare pe continent.

Eroul va invata ca nu banii sunt cei mai importanti in viata. In lupta dintre Vesemir si noul monstru, eroul va trebui sa se lupte si cu demonii din trecutul sau. Acestea sunt cateva personaje din aceasta animatie:

Vesemir: este un tanar care munceste in curtea unui nobil pana intr-o zi cand hotaraste sa plece sa exploreze continentul.
Tetra Gilcrest (voce: Lara Pulver). Tetra este o vrajitoare care crede ca magia leaga toate lucrulile intre ele iar ea si supusii ei se asigura ca nimeni nu abuzeaza de magie.
Lady Zerbst (voce: Mary McDonnell) este unul din consilierii regatului si a obtinut titlul de nobil dupa ce sotul ei a decedat. Ea sustine vanatorii de monstri.
Deglan (voce: Graham McTavish) este coducatorul vanatorilor de monstri si este gata oricand sa se sacrifice pentru echipa.

The Witcher: Cosmarul Lupului – animatie Netflix

The Witcher: Nightmare of the Wolf este o coproductie SUA-Coreea de Sud si este realizata de scenaristul Beau DeMayo dupa cartile lui Andrzej Sapkowski, un scriitor polonez.

Orizontul Rosu – sezonul 3 – Netflix

Netflix a anuntat ca serialul Sky Rojo / Orizontul Rosu produs de cei care au facut serialul  La Casa de Papel va avea si sezonul 3, urmand sa fie disponibil in 2022 si sa aiba 8 episoade.

In sezonul 3, cele 3 eroine: Coral (Veronica Sanchez), Wendy (Laly Esposito) si Gina (Yany Prado) nu vor avea parte de liniste si pace pana nu isi vor ingropa trecutul sau pe Romeo ( Asier Etxeandia). Reamintim ca sezonul 2 al serialului Orizontul Rosu a fost lansat de Netflix in aceasta vara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.