Digi Online – disponibil si pe Android Auto si Apple CarPlay
Aplicatia Digi Online este acum disponibila si pe Android Auto si Apple CarPlay, conform notificarilor trimise de operator catre utilizatorii Digi Online. Mai jos regasiti notificarea trimisa:

„Am facut cateva update-uri aplicatiei Digi Online pentru ca tu sa te bucuri de ea chiar si din masina. De acum ai acces la cele mai importante posturi de radio oriunde te poarta drumurile, dar te poti bucura si de continutul exclusiv audio al canalelor tale preferate din grila TV.
Cu alte cuvinte, daca meciul a inceput si tu esti in drum spre casa, nu pierzi nimic.”

Aplicatia auto nu este foarte utila avand in vedere ca este doar audio iar pentru un astfel de continut exista deja o varietate de posturi radio. Aplicatia ar fi utila doar in zonele in care nu exista acoperire ale posturilor radio dar avem date mobile.

Digi continua sa investeasca in dezvoltarea aplicatiei Digi Online insa aceasta noutate nu este neaparat utila. In schimb, eforturile dezvoltarii acestei aplicatii ar putea fi orientate mai mult catre imbunatatirea pe Android TV, unde aplicatia a fost lansata din iulie 2022.

Digi Online – disponibil si pe Android Auto si Apple CarPlay

Pentru cei care nu cunosc inca aceasta platforma, Digi Online este aplicatia online a operatorului RCS & RDS prin care se pot viziona live posturi TV dar si filme si seriale on demand.

Digi Online este gratuit pentru abonatii Digi care detin minim un serviciu fix RCS & RDS. Pe Digi Online se poate viziona o varietate de televiziuni care difuzeaza competitii sportive, filme si seriale, documentare, desene animate sau stiri.

Astazi, Digi a lansat o noua oferta la portare pe care o vom detalia intr-un articol publicat ulterior.

Voi ce parere aveti despre utilizarea aplicatiei Digi Online pe Android Auto sau Apple CarPlay? O veti folosi in acest sens? Lasati un comentariu in sectiunea dedicata de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Buna seara,am android auto si vizionam programele tv din masina.De cateva luni nu mai pot viziona tv doar radio.Am pe masina cartela vodafone.Care este explicatia de nu mai ma pot loga la programele tv ?

  2. Așa cum este acum este NEINTERESANTĂ!!! A funcționat și android car tv dar ați scos funcția!!! Radio aveam și până să existați voi…așa că aplicația de acum este ZERO!!!
    Ați stricat ce era bun, rușine!