Top 10 utilizatori pe Facebook.

Cei mai cunoscuți utilizatori de pe Facebook și alte rețele de socializare sunt:

1. Neînțelesul

Acești utilizatori postează mereu fragmente din viață sub forma unor citate complicate (cel mai probabil găsite pe Google) și se plâng că viața lor e complicată și de probleme (din dragoste, bineînțeles) ori de câte ori au ocazia. Pe peretele acestora nu găsești niciodată nicio urmă de fericire. 🙁

2. Spionul

Utilizatorii care fac parte din această categorie sunt și utilizatorii mei preferați. Aceștia sunt pasionați de bârfă și de „breaking news” iar timpul și-l ocupă cu spionajul. Ei nu sunt prea activi pe Facebook (vizibil), însă mereu „investighează” din umbră, fiecare poză, comentariu sau status.

3. Popularul

Popularul este mereu asaltat de mii de like-uri, sute de comentarii iar tot ce postează este apreciat, chiar dacă postează numai prostii. De obicei, popularul este de fapt o domnișoară căreia îi place să se pozeze cu fundul la vedere. Din cauza acestor poze obsedații băieții sunt atenți la fiecare poză și nu ratează nicio ocazie de a da like sau de a comenta (aprecia) fiecare părticică a corpului.

4. Lăudărosul

Ăștia-s tari. Cei mai tari, de fapt. Ei nu ezită niciodată să se laude. Ei nu greșesc niciodată și mereu se laudă cu ceea ce fac. De obicei ei postează fiecare masă servită în fiecare moment al zilei (indiferent că e cafeaua de dimineață sau cartofii de la cină). Să nu mai vorbim de excursii căci acolo se folosește celebrul check in la greu. Chiar dacă merg la un restaurant, la piscină, la mare, la munte, la hotel, la școala, la toaletă, la duș etc etc etc. Dacă ai măcar 3 astfel de prieteni în listă atunci ți-ai distrus feed-ul de noutăți. Asta dacă nu cumva ești unul dintre spioni. Atunci situația se schimbă în bine.

5. Fotomodelul

Fotomodelul este de fapt un lăudăros mai mic. Acesta nu pierde absolut nicio ocazie să-și facă poze indiferent de locație și urcă zilnic pe profilul de Facebook cel puțin 5-6 poze. Am văzut tot felul de poze în tot felul de ipostaze. Noroc că s-au inventat selfie-urile (cică cei care-și fac selfie-uri se numesc selfiecapați =)) ) și nu mai este nevoie și de un fotograf, astfel „fotomodelul” poate face într-o singură zi mult mai multe poze decât de obicei.

6. Timidul

Timidul nu postează aproape niciodată nimic. El scrie un comentariu și îl recitește timp de o jumătate de oră ca într-un final să renunțe să-l mai posteze. Folosește profilul de Facebook doar pentru a se informa și pentru a afla ce au mai făcut prietenii lui. Chat-ul îl ține în permanență în modul „offline” ca să nu fie deranjat fiindcă nu îi place să vorbească.

7. Indecisul

Indecisul este foarte ciudat. Îți cere prietenia pentru ca mai apoi să te elimine din lista de prieteni. Dă like la pagini iar mai târziu se răzgândește și apasă unlike. Stă foarte mult pe gânduri atunci când vrea să posteze ceva și se lasă influențat ușor.

8. Tristul

Tristul e mereu…trist. În fiecare comentariu se plânge că nu are ceva, că nu-i iese altceva, că nu îi merge bine, că are numai zile proaste etc. El se aseamănă mult cu cel de la punctul 1 (neînțelesul) doar că în cazul „tristului” nu se mai poate face nimic. 🙁

9. Fericitul

Dacă avem trist trebuie să avem și fericit, nu? Fericitul își postează în mare pare succesul în dragoste. Pe lângă mesajele de iubire mai postează și check in-uri în care sunt etichetați prieteni în care specifică cât de fericit e el. Fără ei Facebook-ul ar fi mai trist.

10. Gammer-ul

Din această categorie fac parte toți utilizatorii care folosesc Facebook-ul doar să joace jocuri. Ei au obiceiul să-și spameze prietenii cu cereri la jocuri iar profilul lor e plin de mari „realizări” în lumea jocurilor.

Articol postat prin guest post iar autorul a preferat să rămână anonim.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.