TV1000 difuzeaza filme cu Kate Winslet
In acest material vom detalia filmele lunii octombrie ce vor fi difuzate pe postul TV1000. In zilele de duminica sunt programate filme facute dupa cartile scrise de John Grisham.

The Client / Clientul (1994) – 9 octombrie, ora 22. Un baietel de 11 ani pe nume Mark (Brad Renfro) asista fara sa vrea la sinuciderea unui avocat care lucra pentru mafie. Inainte sa moara, avocatul ii spune baiatului un secret. Mafia isi da seama ca Mark stie secretul si doreste sa il omoare pentru a nu spune politiei. Pe baiat nu il ajuta nimeni cu exceptia unei avocate pe nume Regina Love (Susan Sarandon) care doreste sa faca dreptate.
Filmul Clientul are durata de o ora si 59 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Runaway Jury / Juriul (2003) – 16 octombrie, ora 22. Filmul spune o poveste interesanta, un agent bursier este concediat, ca sa se razbune somerul intra in fostul loc de munca, ucide 11 oameni si raneste 5 persoane. Dupa un timp, sotia unei victime da in judecata firma producatoare de arme. Dorinta femeii este aceea de a se interzice vanzarea de arme oricarei persoane. Compania producatoare de arme este reprezentata la proces de un avocat care preseaza juriul. Oare cine va avea castig de cauza?
Filmul Juriul are durata medie de doua ore si 7 minute, pe IMDb a primit nota 7,1.

Pe 5 octombrie este ziua de nastere a actritei Kate Winslet, ea implineste varsta de 47 de ani. Cu aceasta ocazie, TV1000 va difuza filme in care joaca aceasta actrita in fiecare zi de miercuri. Kate Winslet a jucat in filmul Titanic alaturi de Leonardo DiCaprio.

Revolutionary Road / Nonconformistii (2008) – 5 octombrie, ora 22. April (Kate Winslet) si Frank (Leonardo DiCaprio) sunt un cuplu fericit cu doi copii. Cei doi viseaza sa se muta din America in Paris. Atunci cand cei doi au ocazia sa se mute la Paris pentru a-si indeplini visurile artistice, soarta le va pune relatia la incercare.

Kate Winslet a castigat Globul de Aur la categoria cea mai buna actrita intr-o drama. Filmul Nonconformistii are durata de o ora si 59 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

TV1000 difuzeaza filme cu Kate Winslet

The Reader / Cititorul (2008) – 12 octombrie, ora 22. Michael Berg (David Kross) este un tanar de 15 ani care se indragosteste de Hanna Schmitz (Kate Winslet), o femeie in varsta de 45 de ani. Cei doi isi petreceau timpul citind carti. Intr-o zi, Hanna pleaca din oras si astfel Michael ramane singur fara partenera sa de lectura. Dupa un timp, cei doi se reintalnesc dar in circumstante neplacute.
Filmul Cititorul are durata de 2 ore si 4 minute, pe IMDb a primit nota 7,6.

Finding Neverland / In cautarea taramului de nicaieri (2004) – 19 octombrie, ora 22. Filmul este realizat dupa o intamplare adevarata. Scriitorul James Barrie (Johnny Depp) o intalneste pe Sylvia Davies (Kate Winslet), o femeie singura cu copii. Cu ajutorul copiilor, James scrie povestea lui Peter Pan si a copiilor din taramul de nicaieri.
Filmul In cautarea taramului de nicaieri are durata de o ora si 46 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7.

Little Children / Mici copii (2006) – 26 octombrie, ora 22. Sara Pierce (Kate Winslet) locuieste alaturi de sotul si fiica ei intr-un orasel linistit. Relatia dintre Sara si sotul sau nu merge prea bine incat ambii au cate o relatie in afara casniciei, insa de dragul fetei, cei doi raman impreuna pozand drept o familie fericita. Lucrurile se schimba in momentul in care in oras apare un pedofil.
Filmul Mici copii are durata de doua ore si 17 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.